perjantai 18. lokakuuta 2013

Syksyiset kynnet niiteillä

En keksinyt parempaakaan otsikkoa, mutta siitä käykin jo ilmi, että kynnet ovat (ainakin omasta mielestäni) syksyiset ja koristeiksi laitoin niittejä. Aluksi ajattelin tehdä kynsille lehtiä, mutta idea tuntui niin monimutkaiselta, että luovuin siitä. Jos jollain on tiedossa joku helppo lehtitutoriaali, niin olisi kiva nähdä se. ;)

Päädyin siis Wild & Mildin syksyiseen lakaan Golden Fall'iin. Nimikin viittaa syksyyn. :) Tein tällä kyseisellä lakalla liukuvarin (tai ainakin yritin) Flormarin oranssin N004:n kanssa. Aksenttikynsiin käytin pohjana Seppälän Nails vaaleanoranssia kynsilakkaa.


Harmi, kun se Seppälän lakka ei oikein näy kunnolla tuolta alta. Flormarin oranssin lakan liuku meni vähän liian alas. Oli kyllä tarkoituksena jättää vaaleampaakin väriä vähän näkyviin.

Koristeluiksi en tosiaankaan keksinyt muuta kuin nuo pyöreät kultaiset niitit. Kaikkien kynsien kärkeen yksi, paitsi keskisormeen laitoin niitä kolme. Siihen lakkasinkin vain tuota Golden Fall'ia pelkästään. Kaksi kerrosta riitti antamaan hyvän peittävyyden. Lakka myös levittyi ja kuvui nopsaan. :)


Kävin ottamassa kuvia oikein kunnolla ulkona. Halusin kuvan taustastakin syksyisen vielä tuomaan lisää tätä teemaa näkyviin. Tuskin tulee tehtyä kovin monia syysaiheisia kynsiä. Minua kun vähän tympii tehdä juuri jonkun tietyn teeman mukaan kynnet. Teen aina silloin kun huvittaa ja minkälaiset itse haluan. :D Kesälläkään ei tullut juuri tehtyä mitään ''neonövereitä'' vaikka ne kesään kuuluisivatkin...


Sitten pakollinen kuva käytetyistä lakoista.

Lumene - Kynnenvahvistaja
Rimmel - Top & Base coat
Nails - Persikka
Flormar - N004
Wild & Mild - Golden Fall
Cesars -Pikakuivattava
Meikkisieni
Seppälän kynsiniitit

Mistään lakasta ei tule tällä kertaa moitetta, kumma kyllä. Meikkisienessä käytin ehkä liian paljon lakkaa eikä liukuväristä tullut oikein ''uskottavaa'' mutta halusinkin väreistä peittävät. No ehkä väriyhdistelmä ei vain oikein natsannut. Muuten tykkäsin näistä kyllä! :)


Mitäs piditte minun syyskynsistä? Oletteko itse tehneet syksyisiä kynsiä?
Ulkona on tosiaan alkanut tulla kylmä ja täytyy pukea enemmän vaatetta päälle. Kohta tulee varmaan lunta taas...

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
Maanantaina täytyy taas palata arkeen. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)