sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pientä ostosta

Kävin tällä viikolla, varmaankin maanantaina vaihteeksi Nokialla (:D) ostoksilla K-citymarketissa. Tarvitsin uudet kengät ja samalla löysin myös uudet umbron collegehousut. :) Ostin hummelin musta-violetit lenkkitossut ja löysin myös karvavuoriset mustat tennarit. Tässä vähän kuvaa niistä.


Jos joku haluaa tietää hintoja, niin umbrot olivat 29,90 euroa, Jess -tennarit olivat tarjouksessa 20 euroa ja hummelin lenkkarit maksoivat myös tarjouksella 30 euroa.

Olipas siinä taas rahanmenoa vähäksi aikaa. Nyt en taida tarvita mitään vähään aikaan. Pitäisi olla kaikkea. Ehkäpä talveksi pitää ostaa vielä tumput ja pipo, mutta nehän saa sitten myöhemmin.

Asiasta toiseen. Minulla oli vähän aikaa sitten nimipäivä ja sain toivoa jotain äidiltä lahjaksi. Niinpä kun oltiin kaupassa, niin huomasin siellä levyhyllyssä tuon Reckless Loven uuden Spirit -levyn ja päätin sitten semmoisen pyytää.



Se oli vähän alle 20 euroa. Isältä sain rahaa ja osan siitä halusin käyttää tuohon Rimmel Londonin luomiväripalettiin.
Se ei kyllä vakuuttanut laadultaan. Ja oli melko kalliskin. Vissiin maksoi jonkun vähän päälle/alle kympin. Väri leviää nopsaan luomelta ja pigmenttikään ei ole mikään hyvä. Tai sitten väri ei vain tartu kunnolla. Taisi olla viimeinen rimmelin luomivärini. En juuri edes omista luomivärejä, mutta tähän astisista parhain taitaa olla Lumenen luomiväri.

Katsotaan saanko nyt seuraavaan postaukseen konsertin + konserttikynnet :)
Se onkin sitten huomenna maanantai. Olipas nopea viikonloppu.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)