sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sokeriruudukot

Lyhyille kynsille oli hieman vaikeaa keksiä koristeluja. Halusin kuitenkin käyttää IsaDoran loput Sugar crush -lakat pois testaamattomista. Muistin nähneeni Sonnelassa teippitutoriaalin ja halusin kokeilla taas jotain uutta. Minulla oli vain hopeaa koristeluteippiä ja ajattelin sen kelpaavan tähän touhuun. Tulin kuitenkin huomanneeksi, ettei teippi tarttunut lähes yhtään kynnelle, jossa oli tekstuurilakkaa. Liimaus petti koko ajan ja uusia palasia oli pakko leikata aina vain lisää. Silti teippi taipui kaarelle ja väkisin pois kynneltä.


Tuo oli erittäin rasittavaa puuhaa. Muistanpahan ensi kerralla (jos sellainen edes tulee) hankkia parempaa teippiä, tai kokeilla sitä normilakan päälle. Eli ei juuri tällaisten tekstuurien tai hyvin glitteristen lakkojen päälle.
Ensimmäinen kynsi, eli peukku onnistui todella hyvin. Siksi halusin jatkaa tämän koristelun loppuun, mutta olin jo täysin hermoraunio keskisormen kohdalla. Olin jo vähällä repiä koko teipin kappaleiksi, mutta maltin vielä vähän mieleni.


Joka toisessa kynnessä on Pink Crushia ja toisessa Turquoise Crushia. Yhdistelmä ei sitten kuitenkaan toiminut kovin hyvin. Pinta on niin samanlainen ja muutenkin sävyt ovat melko kylmät, niin ruudukot eivät oikein erottuneet haluamallani tavalla. Vähän tylsäksi jäi tämä koristelu vaikka itse ruudukot voisivat olla tosi kivan näköiset. Täytyy laittaa ensi kerralla vähän eri värisemmät lakat, että ruudut erottuisivat paremmin.


Onneksi lakkojen kanssa ei tullut ongelmia. IsaDora vaikuttaa hyvin laadukkaalta merkiltä. :) Mutta valitettavasti liian hintavalta minulle. :( 
Sivellin on sopivan leveä ja ainakaan minulla ei mennyt juurikaan yli tätä lakkaa. Kuivuu ja levittyy hyvin. Tekstuuripinta on ihanan karhea ja juuri ''sokerimainen'' kuin tuon kokoelman nimi. Olisi kiva omistaa muitakin tämän kokoelman lakkoja. Himotuttaa hieman tuo Ocean Crush, mutta tuskinpa sitä löydän mistään. Lisäksi hintaa taitaa olla päälle 8 euroa pullolta (?) Ja kuitenkin pullo on melko pienikokoinen, vain 6ml. Mutta eikös se niin mene, että halvalla ei saa hyvää ja laatu maksaa? :)


Aluslakkana oli taas Rimmel ja ruudukkoihin tuli (vain 1!) kerros kumpaakin lakkaa. Päällyslakkaa näihin ei tulekaan, muuten menee ihana tekstuuripinta normaaliksi. Lakkasin myös toiseen käteen pohjalakat, mutta ruudukot tuottivat niin paljon tuskaa jo vasempaan käteen, etten jaksanut enää taistella oikean käden kanssa, joka on muutenkin minulle vaikeampi oikeakätisenä.


Yritänpä tehdä tänään vielä nopsaan toisen postauksen. Siinä ei ole mitään kynsiin liittyvää vaan blogin päivittämiseen liittyvää asiaa.
Katsotaan nyt. :)
Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)