tiistai 17. syyskuuta 2013

Täällä taas!

..ainakin hetken. :) Olen nyt toden teolla innostunut olemaan vähemmän ruudun takana. Kyllähän koneella ja puhelimella on silloin tällöin ihan mukavaa näprätä kaikenlaista, mutta rajansa kaikella. Oli todella virkistävää viettää koko viime viikko enemmän ulkosalla ja yhtenä päivänä (vieläpä lauantaina) vietin vain viisitoista minuuttia katsoen televisiota/tietokonetta! Puhelinta en käyttänyt ollenkaan. Se oli itseltäni todellinen saavutus.
 Innostuin käymään lenkillä ja harrastamaan enemmän kaikkea mistä pidän, johon ei ole aina riittänyt aikaa kaikelta muulta. Luin kaksi kirjaa ja kävin tallilla kolme kertaa viikolla. Kahdella kerralla ratsastin. Lakkasin kynnet myös kahdesti viikon aikana ja kuuntelin paljon musiikkia ja kirjoitin päiväkirjaa, kun en nyt voinut blogiin kirjoitella. Lenkille menin melkein joka päivä.

 Kuitenkin tulin valitettavasti juuri eilen hieman kipeäksi. Olin kuitenkin tänään koulussa, mutta ääni vähän käheänä. Huomenna toivon äänen olevan ainakin vähän parempi, kun olen lähdössä Helsinkiin Elämä Lapselle -konserttiin! Konsertti onkin ensimmäiseni. Edellisenä vuonna täältä ei järjestynyt kuljetusta ja sitä ennen en oikein jaksanut innostua, vaikka kaverini sinne lähtivätkin (varsinkin kun seuraavana päivänä oli koulussa valokuvaus...) Sellaisiin tunnelmiin sitten huomenna. Kirjoitan konsertista varmaan kun taas jaksan tulla tietokoneelle.

Nyt voisinkin esitellä ensimmäiset kynnet, jotka tein viikolla. Halusin taas tyhjennellä käyttämättömien laatikkoa, joka on muuten melkein tyhjä (:D) Kynsille valikoitui iät ja ajat odotellut Sinfulcolorsin Ciao Bella. Tiesin jo, ettei peitä yksinään ja on enemmänkin kuorruttamiseen tarkoitettu lakka, joten olin fiksu ja laitoin alle kerroksen Golden Rosen matte -lakkaa, joka taas peittää hyvin yhdellä kerroksella. Mattapinta taas lähti pois sopivalla kerroksella Ciao Bellaa.


Minusta tuo Ciao Bella on erittäin kaunis lakka. Harmi vain kun ei peitä yksinään. Siitä ainoa miinus tälle. Tosi kaunis tuo lakan hentoinen ja pieni shimmeri. Tulee ihan mieleen joku kaunis tähtitaivas tai meri. 

Mietin aika kauan, että miten ihmeessä tämän koristelen? Halusin kuitenkin lakata kahdella Coral Proslikin glitterlakalla, saadakseni nekin käytettyjen puolelle. Ongelmana oli vain se, miten saisin yhdistettyä tähän sekä pinkin, että sinisen glitterin. Yksinkertaisin vaihtoehto taisi olla kynsien tyviin töpöttely ja päädyin sitten siihen.


Halusin saada näihin sellaisen liukuväri -efektin, mutta pinkkiä glitteriä tuli vahingossa liikaa meikkisieneen ja näin se näytti vähän tonköltä. Enkä oikein lisääkään halunnut laittaa lakkaa.. Sininen glitter suostui yhteistyöhön paremmin ja niinpä joka toisessa kynnessä näkyykin tavoittelemani efekti. :)

Ja vaikka pinkki liukuväri ei oikein onnistunutkaan haluamallani tavalla, tuli näistä kynsistä kovin omaa silmää miellyttävät. Kaveritkin tykkäsivät. :) Näillä viihdyinkin niin kauan kun alkoivat lohkeilla ja vähän pidemmällekin. Kauhistelin vain jo edessä olevaa poistamisurakkaa. Tuntuivat olevan niin kiinni ihossa jo kynsireunoja siistittäessä...


Tässä näkyy hieman sumeasti toistakin kättä. Tämä kuva on ihan luonnonvalossa otettu, kun muut jouduin ottamaan illalla lampun valossa. Pinkki liukuväri taisi onnistua hieman paremmin vasempaan käteen. 
Minussa oli (taas) tällä kertaa tarpeeksi energiaa ja hermoja lakata kummatkin kädet. :D

Sitten laitankin vielä käytettyjen lakkojen kuvia, jos joku haluaa nähdä.


Lumene - Kynnenvahvistaja
Rimmel - Base & Top Coat
Golden Rose Matte - 10
Sinfulcolors - Ciao Bella
Coral Proslik - Pink Cadillac ja Elvis
Cesars - Pikakuivattaja
Meikkisieni töpöttelyyn

Noista kynsistä taisi vähän tulla ilotulitteet mieleen, nyt kun niitä on kauemmin katsonut. Voisi sitten uutena vuotena kehitellä jotain tämän tyylistä. 
Nyt kun vielä keksisi mitä lakata sinne konserttiin. Onko ideoita?
Mitäs piditte kynsistä? Oliko jo syksyn tuntua. :) Suosittelen ulkoilua kaikille, nyt kun on vielä tarpeeksi lämmintä siihen. Itse taidan painua vällyjen väliin, jotta paranisin huomiseksi.

Oikein ihanaa tiistaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)