sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lempparijuttuja

Päätin tehdä vähän erilaisen postauksen nyt kun ei ole mitään kynsiäkään näytettävänä. Eli siis postauksessa näkyy muutamia lempijuttujani. :) En keksinyt tänne tämän enempää, mutta voit vaikka ehdottaa kommenttiboxiin tuonne alas, jos haluat nähdä jonkun lempijuttuni. ;)


Ensiksi vaikka lempimeikkini.
Maybelline New York Fit me - meikkivoide
Lumene - Cloudberry ja Blueberry mascara
Lumene Natural code silmämeikkikynä - Black
Lumene Duo luomiväri - Kevään kukkanen
Yves Rocher huulipuna - Rose Alba
ACO - Soft red lip balm

En juurikaan meikkaa, mutta välillä se on ihan mukavaa. :) Yleensä laitan meikkivoidetta, ripsiväriä ja YR:n huulipunaa tai tuota ACOn punaista huulirasvaa. Tuo silmämeikkikynä tuli oikeastaan ihan turhaan kuvaan. En osaa muutenkaan käyttää sitä kunnolla/oikein. Lähinnä suttaan jos sitä käytän. :)
Joskus kun innostun laittamaan luomiväriä, niin tuo Lumenen Duo luomiväri on kyllä hyvä. Väri on pigmenttistä ja tarttuu ihan kivasti luomelle. 


Tässä lempparivaatteeni. Vähän huono kuva. Vaatteista on muutenkin hankala ottaa yhteiskuvaa.
Jos tuosta nyt jotain näkee siinä on tummat farkut, vaaleanpunainen neulepaita, keltainen t-paita ja harmaa-musta raidallinen toppi.


Seuraavaksi sekalaisia hoitotuotteita.
Lemppari käsirasva on ehdottomasti Natusanin Hand cream. Se on niin pehmoisen tuntuinen kädellä ja ihana tuoksu. 
Lisää voiteita. Herbinan MarjaSpa kuorintavoide on ihanan tuoksuinen ja kuorii niin kuin kuuluukin. Voiteessa on pieniä mikrorakeita. Sitten I love... raspberry & blackberry body lotion. Ihana tuoksu tässäkin. Pehmoinen ja hellävarainen.

Sitten hiustuote. L´oréalin Studio Silk&Gloss Hot straight spray. Suojaa suoristusraudan kuumuudelta. Tässäkin kivan raikas tuoksu.

Viimeisenä muttei vähäisimpinä kynsituotteet. Ihana Cesarssin kynsiöljy tuoksuna villikukka. Imeytyy hyvin kynsille ja kynsinauhoille. :) Sitten vielä Burt's Bees kynsinauhavoide. Tuoksuu sitruunalle. Tämäkin imeytyy hyvin.


Tässä vielä kaksi lempilaukkuani. 


Viimeisenä on lempikenkäni. Nämä ovat iihanan kesäiset kiilakorot. Harmittaa vain kun ostin nämä niin loppukesästä, että ehdin käyttää näitä vain pari kertaa. :(
No ensi kesänä sitten ..:) Onpahan jotain mitä odottaa.

Mitä piditte tästä postauksesta?

2 kommenttia:

  1. LIEBSTER BLOG - palkinto sulle :) !
    http://dreamaboutperfectnails.blogspot.fi/2013/10/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)