lauantai 21. syyskuuta 2013

Melkein tyhjä

Otsikko viittaa käyttämättömien lakkojen laatikkoon, josta löytyy näiden kynsien jälkeen enää yksi lakka. :) Päätin myydä loput yhdelle kaverille, jos hän vain haluaa ne ostaa, koska en itse tee niillä mitään. Uusiakaan lakkoja en ole ostellut, joten laatikkoon ei ole tullut enempää lakattavia. Nyt joudun siis varmaan poistamaan tuon käyttämättömien sivulehden, kun siellä ei mitään nähtävää ole. Tai sitten jätän sen ''tauolle'' :) Ainakin siihen asti, että lakkoja tulee sen verran, että niitä kannattaa tuonne laittaa.

Olen kyllä yrittänyt vähentää lakkojen ostelua ja muutenkin säästää rahaa. Kuitenkin, jos en osta lakkoja, niin raha kuluu aina johonkin muuhun. No niinhän se elämä menee.. 
Tehtäväni on yrittää loputtomalta tuntuvan kynsilakkakokoelman loppuun käyttäminen. Jos joku ymmärsi, aijon yrittää käyttää näitä jo omistamiani lakkoja loppuun. En varmaankaan koskaan saa tätä tehtävää päätökseen tai siihen menee vuosia. Sinä aikana ehtii tapahtua vaikka mitä. Yritän kuitenkin ainakin vähän pienentää lakkakasaani, vaikka onhan se kiva kun on valinnanvaraa millä lakata :D

Nyt niihin toisiin kynsiin, jotka tein viime viikolla. Konsertista postaan myöhemmin, mutta voin sanoa, että kivaa oli! :)



Käyttämättömistä pääsi pois siis joululahjaksi saatu H&M - Polish me happy. Tällä lakkasin muistaakseni kaksi kerrosta ja levittyminen oli ihan ok. Kuivui melko nopsaan ja muutenkin ihan kelpo lakka. Ehkä hieman liian ohut sivellin.
 Arastelin vähän tätä sävyä, kun ei ollut ihan semmoinen vihreä, millä yleensä lakkaan ja siksi se lojui laatikossa niin pitkään. 
Nyt kun syksykin on tulossa. Tai on jo oikeastaan tullutkin niin oli tämä jo saatava kynsille. Eikös tummanvihreä ole melko syksyinen väri?


Koristeluja mietin hetken. Halusin leimata Color Clubin Perfect Mol-tenilla, kun se kuulemman leimaa hyvin. En halunnut kuitenkaan kokonaan vihreitä kynsiä ja niinpä päätin lakata joka toiseen kynteen violettia Flormar - N009. Kummankin päälle sitten samat leimaukset konadin laatasta m65.

Kaikki toimi hyvin, mutta alkoi olla jo sen verran myöhä, että piti mennä nukkumaan. Vaikka käytinkin konadin päällyslakkaa, ei vain näyttänyt sitten kuivattavan tarpeeksi nopsaan, kun peukalon kynsi meni ruttuun. Olisi vain pitänyt laittaa päälle vielä pikakuivattavaa. Onneksi sentään muut säilyivät seuraavaan aamuun.


Ihan kivathan näistä silti tuli. Nyt on kynsien kasvatus projekti taas menossa ja alan käyttämään taas Lumenen kynnenvahvistajaa aluslakan lisäksi. Toivottavasti auttaa eikä kuplita ;)

En laita kuvia tällä kertaa lakoista, kun tulivat jo ylemmissä kuvissa aika selväksi.
Nyt toivotan hyvää lauantaita kaikille ja viettäkääpä kiva viikonloppu! :)

P.s Kuka arvaa viimeisen lakan käyttämättömien laatikosta, jota siis en aio myydä..? :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)