perjantai 6. syyskuuta 2013

Kirsikkapuun kukkia

Halusin lakata kynnet Seppälästä ostetulla Mint Way:llä. Sivellin olin jo ennestään tuttu. Minulle ehkä hiukkasen liian leveä, mutta kuitenkin sain lakattua isommitta sotkuitta. Tämä kuivui ihanan nopsaan (niin kuin matta-lakat yleensä) ja kaksi kerrosta riittti sopivaan peittävyyteen.

En keksinyt sitten mitään, millä tämän olisi koristellut, mutta sitten muistin nähneeni jossain mintunväriset kynnet, joihin oli tehty kirsikkapuun kukkia. Ryhdyin sitten googlettelemaan ja pian löysin tarpeeksi sopivan mallikuvan, jonka avulla rupesin väkertämään kirsikkapuuta.


Kuva on siis täältä.
Tuota kuvaa siis käytin mallina ja tällaista sain aikaan.


Ihan hyvä suoritus kuitenkin ekaksi kerraksi. Vähään aikaan en ole taas väkerrellyt ohuella koristelusiveltimellä ja alussa taidot olivatkin vähän ruosteessa. Nuo oksat eivät onnistuneet kovin hyvin ja kukista tuli vähän liian isoja + unohdin tehdä nuppuja. Menköön nyt tällä kertaa :)



Asia, mistä olen ylpeä näissä kynsissä on se, että vaikka on jo melko pitkä aika kun viimeksi käytin koristelusivellintä tähän tapaan, lakkasin kummankin käden kynnet ja vieläpä ihan kohtalaisesti! :D Tykkäsin näistä kynsistä muutenkin tosi paljon. Olenhan pirteiden värien ystävä ja rakastan kukkia :)
Harmi vain kun pari kynttä lohkesi jo seuraavana päivänä...


Kun olin saanut lakkauksen valmiiksi illalla, laitoin konadin päällyslakkaa suojaamaan yöksi ja siksi, ettei lakkaus leviäisi. Noh, levisi se vähän, mutta ei onneksi liikaa ja seuraavana päivänä sain laitettua flormarin matte-top coatin. Tykkäsin mattaversiosta muutenkin enemmän. :) Se vain sopii tuohon yhdistelmään paremmin.


Sitten vielä kuvaa käytetyistä:

Rimmel - Base & Top coat
Seppälä Nails Matt - Mint Way
Wild & Mild Nail art - Musta
Flormar - N008
Mavala - Candy Floss (kukkien keskustoihin)
Konad - Top Coat
Flormar - Matifying Top-Coat
Dotting tool


Valitettavasti näiden lakkausten jälkeen oli (taas) pakko lyhentää kynsiä, kun lohkeilevat. Neliönmallisina kulmat katkeavat helposti  ja etusormi lohkesi keskeltä melko syvälle. Onneksi sain sen viilalla sentään joten kuten ruotuun. Jotain positiivista tästäkin löytyy: ei tarvitse lyhennellä kynsiä pitkään aikaan. :) Eivätkä lyhyet kynnet ole niin pahasti tiellä kuin pitkät. Harmittaa silti kyllä vähän, kun olin juuri saanut ne kavatettua sopivan pituiseen malliin. :(

Mutta mitäs piditte kirsikkapuista? :)
Ja hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tykkään molemmista versioista, tosi nätit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) tosi pirtsakka yhdistelmä tuo minttu ja pinkki. Mattainen oli kuitenkin enemmän minun mieleeni ;)

      Poista
  2. Niin kauniit! :) Toinenkin käsi on sujunut hyvin, mikä ei multa varmaankaan onnistuis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :D Joo, ihmeen hyvin se tuntui sujuvan vaikka oletin olevan paljon vaikeampaa :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)