sunnuntai 3. elokuuta 2014

Viking Grace

Perjantaina n. klo 18 lähdettiin mummun ja papan kanssa autolla kohti Turkua. Laivaan päästyä veimme matkatavarat hyttiin ja lähdimme syömään. Ruuan jälkeen kävimme tax free'ssa ja palasimme hyttiin nukkumaan. Seuraava päivä kului laivan kiertelyssä, lounaan syönnissä ja tax free'ssa ostoksia tehdessä. Nälkä ei buffet vierailujen takia vaivannut ollenkaan, mutta kävimme vielä kahvilassa kun hyttejä siivottiin ja odoteltiin Turkuun saapumista. Tästä tuleekin kuvarikkain postaus vähään aikaan. Ja laitan kuvat vielä suurimmassa koossa, että teillä kestää mahdollisimman kauan ladata. :D Oli mukava reissu ja ruoka oli ihanaa. Rahoistanikin pääsin eroon, kun ostoksia tein...


Aurinko hohti aivan punaisena laskiessaan ja värjäsi samalla pilvetkin. Harmi kun en saanut juuri tätä parempaa kuvaa. Laiva oli täynnä kaikenlaisia koristeita, minkä kaikki jotka ovat kyseisellä laivalla olleet tietävätkin, mutta räpsinpä teidän iloksenne muutamia kuvia. (:








Omia lemppareitani olivat väriä vaihtavat suuret lamput.


Jälkiruokia oli pitkä liuta. Pääruoista en saanutkaan otettua kuvia ihmispaljouden takia.




Jälkiruokalempparini olivat rocky road leivokset. Täydellisen makuinen pehmeä suklaapohja, jonka päällä jotain hyvää pehmeää vaahdon tapaista, suklaahippuja, vaahtokarkkeja ja kinuskikastiketta. Sopi hyvin yhteen myös vaniljajäätelön kanssa.






Eniten markkinointia oli Tobleronella.


Myös Hariboa oli hyllyt täynnä. Omia lemppareitani Smashia ja Kitkatia ei ollut missään.. :(


Matto oli hauskasti kuvioitu.


Muita laivoja tuli silloin tällöin vastaan.


Ulkoilemassakin tuli käytyä. Onneksi oli suotuisat säät. :)

Ja sitten niihin ostoksiin.


Tämän verran kotiutin suklaata ja muita herkkuja.


Itselleni ostin uuden Burt's Bees'n kynsinauhavoiteen, jota riittää kyllä kahdeksi vuodeksi nyt. :'D Mutta onhan se hyvä tuotekin. Kokeilin Body shopin käsirasvaa ja päätin kotiuttaa sitäkin pienen putkilon. Essien hyllystä löytyi kaksi lakkaa, jotka olisin kotiuttanut mielelläni. Toisen ostinkin: Essien Pure Pearlfection. Toinen lakka oli  Essien oma aluslakka. Sitä olisi riittänyt vähän pidemmäksi aikaa sitten, mutta hintaa oli päälle 11 euron, niin otin vain tämän ''normilakan'', vaikka silläkin oli hintaa ihan riittämiin.

 Sitten viimeinen, mutta paras ostos. Taylor Swift Wonderstruck hajuvesi. Enkä suinkaan ostanut tätä nimen takia, miksi ostaisin? Tykkään kyllä kantrilaulajan (josko se sellainen enää on..) kappaleista ja omistan yhden levynkin, mutta tuoksun takia tämän ostin. Olen tätä kerran aiemminkin tuoksuttanut ja muistin sen olevan hyvä ja nyt sitten päätin  -kerrankin oli rahaa lompakon pohjalla- sen ostaa. Enkä kadu, vaikka hintaakin oli 32 euroa. Olkoonpa sitten ensimmäinen kunnon tuoksuni. :) 

Tästä sainkin idean esitellä kaikki hajuvesipulloni teille vaikkapa ihan omassa postauksessaan. Miltä kuulostaa?


Ja vielä lähempää kuvaa Essiestä. Tätä voi käyttää lähinnä muiden päällyslakkana tuomaan kimalletta, sillä yksin se ei peitä. Olenkin muutaman kerran ihaillut Sissin tällä lakalla koristeltuja kynsiä. :)

 Että sellainen viikonloppu minulla. Tänään en ole ihmeempiä tehnyt. Huomenna pitää vielä viimeiset koulukirjat tilata ja tiistaina pääsen viimein katsomaan elokuviin Tähtiin kirjoitetun virheen. Penaalikin täytyy ostaa..

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! (:

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Laivalla parasta on kyllä ruoka... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin tosi tyytyväinen noihin löytöihin :) Ja ruoka on ehdottomasti parasta! :D
      Harmi vain kun aina ei saa syötyä niin paljon kuin haluaisi, kun ei mahdu :'D

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja tuo Essie on kyllä monikäyttöinen lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuon monikäyttöisyyden takia sen itselleni halusinkin. :) Toivottavasti myös saan sitä käytettyä kun lakka on niin kaunis.

      Poista

Kiitos kommentista! :)