lauantai 9. elokuuta 2014

Logokynnet

Otsikon mukaan tuli kynnetkin tehtyä. Näillä kynsillä olin nimittäin laivalla. Ja mikä muu logo kuin Viking line olisi silloin kyseessä?


Pohjalle lakkasin punaisella Golden Rosen matte velvet lakalla numeroltaan 106. Se on sävy on lakoistani lähimpänä Viking linea ja tällä samalla lakalla lakkasin viime vuonnakin kun menin laivalle. Silloin oli vain logon tilalla yksinkertaisia pilkkuja.


Otin mallia kuvasta ja lakkasin kynnen alapuolen valkoiseksi. Sitten hahmottelin valkoisen kolmion yläosaan ja rajasin sen mustalla Art clubin linerillä alaosaan asti ruuduksi. Keltaiseen ruutuun käytin Maybellinen mini coloraman Urban lemonia. Ja vielä lopuksi keltaisen ruudun alaosaan lakkasin mustan paksun reunuksen, mikä logossa on.

 Konadin päällyslakkaa taisin laittaa liian reilusti ja se kuplitti logoon kymmeniä pikkukuplia. Onneksi niitä ei taida huomata. Muihin kynsiin en lakannut mitään koristeita. Itse logo oli tarpeeksi työläs. Huomasin ohuita viivoja lakatessani, että jos käsi vähänkin tärisee, suora viiva on mennyttä. Siksi en edes vaivautunut yrittämään oikeaan käteen logoa. Lakkasin vain kaikki kynnet punaisiksi. Jotainhan edistystä sekin on.


Lukio on juuri semmoista mitä olen osannut odottaakin. Haikailen vain joka toinen tunti Rautalammille... Yksi iloinen asia on se, kun äidinkielen tunnilla vaadittiin lukemaan ja kirjoittamaan kirjasta, joka ei saa olla suomalainen. Minullapa on valmiina luettuna (melkein) kolme Philippa Gregoryn kirjaa niin pääsen vähemmällä työllä. Tästäkin voin kirjoittaa myöhemmin lisää.

Tähän loppuun vielä kaksi huomiota:
1. Arvonta ja samalla blogin kaksivuotinen taival on alle kahden viikon päässä!

2. Kynnet ovat hyvässä kasvussa. Toivottavasti eivät lohkea huomenna, kun olen menossa ratsastamaan..

Mukavaa viikonloppua kaikille :)
P.s Ihana kaverini teki minulle blogin synttärien kunniaksi uuden ulkoasun. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)