torstai 28. elokuuta 2014

Aikataulu pettää

Lukion myötä aikatauluni ei millään tahdo pitää. Kaikki tehdään päivän myöhässä siitä milloin pitäisi, kun opiskeluun tuhraantuu paljon aikaa. Ratsastamistakin täytyy alkaa karsia kun huomaan kaiken kasaantuvan päälle sen jälkeen. En edes kirjaani (josta pitäisi kirjoittaa se essee) ehdi lukemaan, kun illat kuluvat suurin piirtein siihen, että ehdin suihkuun ja nukkumaan. Unesta en voi karsia yhtään, koska muuten olen niin väsynyt että mikään ei mene kalloon, ja se taas tietää entistä enemmän opiskeltavaa.

 Ensimmäisten kouluviikkojen aikana olen saanut yhdet kynnet lakattua koristeluineen ja sain ne juuri tänä aamuna valmiiksi ennen valokuvausta ja ne tulivatkin kivasti kaverikuvassa näkyviin. Tänään en ehtinyt suorittamaan arvontaa vaikka piti, kun aika loppui psykologian tehtävän takia ja lenkille minun oli pakko päästä setvimään vähän ajatuksia ja päästämään höyryjä. Siitäkin minun on pitänyt karsia ja se ei kyllä ole järin mukavaa. Olen ehkä kaksi kertaa käynyt arkipäivinä lenkillä näiden kolmen ensimmäisen kouluviikon aikana, kun en ole useammin ehtinyt. Lenkillä puran päivän aikana tulleet asiat tai kuten yleensä; en kyllä ajattele yhtään mitään. Se juuri virkistääkin ja raikas ilma ja liikunta piristää/kirkastaa mielen. Ehdottomasti yksi lemppariharrastuksistani.

Huomenna toivottavasti ehdin suorittamaan sen arvonnan ja julkaisemaan voittajan. Tämän hetkiset kynnetkin postaan joku päivä, mutta sitten täytyy karsia tästäkin. Postauksia tulee varmastikin harvempaa tahtia jo valmiiksi harvaan tahtiini verraten. Ei auta itku markkinoilla. Opiskelu on tämän hetken number one, toisena tulee ratsastus ja lenkkeily. Blogista ja kynsistä pakko karsia. Näitä voin harrastaa silloin kun ehdin. Vaikkapa viikonloppuisin. Toki viikonloppuna on minusta mukavaa kasata tekemättömät läksyt ja kerrata opiskeltuja kappaleita omaan rauhalliseen tahtiin, ettei tule sitten myöhemmin ns. ''koeviikon paniikkia'' kun on jo valmiiksi kappaleet hyvässä muistissa.

 Eiköhän kaikki tästä vielä rullaa omille raiteilleen.
Painunkin tästä syömään vähän omenaa, kun lenkillä kävin mummun omenapuista hakemassa ja toivotan hyvät torstai-illanjatkot kaikille! :)

Tai kuten venäjäksi sanotaan:
Добрый вечер!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)