sunnuntai 17. elokuuta 2014

A Sky full of stars

Coldplayn kappaleen mukaan otsikoimani postaus on nimensä näköinen. Lakkasin siis v-manikyyrin mustalla lakalla ja sen päälle uusi Essie - Pure pearlfection, joka saa kynnet osittain näyttämään tähtitaivaalta.

 Pohjalle lakkasin Essien Sugar daddyn ranskispohjaksi ja sitten rajasin mustalla Art clubin linerilla kunnollisen v-manin rajat kynnen kärkeen. Rajojen ollessa riittävät ryhdyin lakkaamaan kärkien sisempiä osia täyteen. Mustan lakan kuivuttua lisäsin vielä Pure pearlfectionin ja päällyslakkaa vaille valmista tuli.


Kyllähän tuo sen verran kimmeltävä on, että tähtitaivaasta kynnellä kelpaa. Toistaiseksi ainakin minulle, ennen kuin rupean lakkailemaan galaxikynsiä... Mietin tässä, millehän nuo näyttäisivät mattapintaisena. Varmaan vähän erilaisemman näköinen. Täytyy ensi kerralla kokeilla.


Mustana lakkana käytin tuttua ja peittävää Wild & Mild - Black catia jota ei vanhuus vaivaa vielä yhtään. Ja päätin laittaa tänne vielä yksittäisen kuvan tuosta Essiestä, kun se on niin kovin kaunis lakka. :)


Tämä taitaa olla kolmas v-manikyyrini jos oikein muistan. Viimeksi tein punaisen v-manin, joka onnistui yllättävän hyvin. Jopa niin hyvin, että osallistuin niillä kilpailuun ja laitoin sen profiilini taustakuvaksi. Ehkä olisi jo aika vaihtaa sekin.


Tänään olen käynyt ratsastamassa. Oli tosi kiva ja pitkä maasto. Hevosetkin olivat virkeällä tuulella. Ja kaikeksi onneksi, ei yksikään kynsi lohjennut! Keskipäivällä kävimme äidin kanssa hakemassa kirpputoripöytämme tyhjäksi, kun vuokrattiin kaverin kanssa pöytä viikoksi. Voittoa tuli 28 euroa. :D Säästöön taitavat nämä rahat mennä.

 Onneksi arvontapalkinto on jo kokonaan ostettuna. Minulta itseltäni siihen sisältyy neljä tähtipaljettipurkkia, joita minun ei ole tullut käytettyä. Kaiken muun olen ostanut teille uutena, joten toivottavasti edes joku juttu on tarpeeksi mielenkiintoinen osallistumiseen. ;)


En ajatellut lakata synttärikynsiä, vaikka blogi täyttääkin 2 vuotta ylihuomenna. Lakkaan vain kynnet mieleisiksi ja koitan niillä pärjätä.

 Ensimmäinen kokonainen lukioviikko on takana ja koosteena siitä lyhyesti: rentoa, mutta paljon opiskeltavaa. Läksyä tulee paljon enemmän kuin yläasteella. Myöskin opeteltavat jutut, ainakin matikassa ja kemiassa ovat vaikeampia. Enköhän minä vielä tähän vielä totu.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! (:
P.s Muistakaapa katsastaa se tiistain synttäriarvonta...
P.s.s Mahtavaa, että Suomeen tuli EM-kisoista kultamitali! :D

4 kommenttia:

  1. Todella näpsäkän näköinen ranskis!!

    Hyvää koulusyksyä sitten vain ja lukuintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lakkasin kokonaan jopa molemmat kädet. Kumma kyllä oikeakin käsi onnistui. :D
      Täytyy tosiaan tsempata, että pääsee tuohon opiskelun makuun...

      Poista
  2. Tosi hienot kynnet! Senverran täytyy tästä blogisivun taustasta sanoa, että ainakin mun on hankala saada sivupalkin teksteistä selvää tuota taustaa vasten, lähinnä koska tekstin ja taustan väri on kovin lähellä toisiaan. Kysely oli kaikista hankalin, en tosin tiedä voiko vastausvaihtoehtojen väriin vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin itse saman, mutta jos tekstin kopioi se tulee paremmin näkyviin. Voin koittaa muutella tekstin väriä kun pääsen kotiin, jos se auttaisi asiaan. Kiva kun ilmoitit :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)