keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tästä se lähtee..

...nimittäin lukio. Huomenna soi herätyskello ensimmäistä kertaa pitkään aikaan klo seitsemän. Viime aikoina olen ostanut vinon pinon koulukirjoja ja ensimmäisen jakson kirjat pitäisi olla nyt koossa. Jameralta tilasin myös kymmenen vihkoa kahdeksalla eurolla niin ei ole sitten niistäkään pulaa. Kaikki kirjani tilasin myös Jameralta. Mitä sitä turhaan uusia kirjoja ostamaan kun tieto pysyy samana, on kirja sitten uusi tai vanha. Saa vähän säästettyä rahaa tässäkin asiassa.

 Tänään kumittelin kaikkien kirjojen parit lyijykynämerkinnät ja päällystin kontaktimuovilla kirjat, joissa sitä ei vielä ollut. Viimeisen lomapäivän kunniaksi ostin myös lähelle kesäkuussa (?) valmistuneelta Hesburgerilta juustoaterian. :D Aika harvoin minun tulee siellä käytyä ja kerrankin halusin jotain valmisruokaa, niin ei tarvinnut kokkausvälineisiin tarttua. Kävin kyllä vielä illalla lenkillä, ettei kaikki kerry vyötärölle..


Eilen olin katsomassa viimein Tähtiin kirjoitetun virheen ja olihan se ihana. :) Kaunis, mutta surullinen tarina. Siinä kohtaa pari elämän tosi asiaa. Kaikkihan me täältä joskus lähdemme. Elokuva oli melkeinpä parempi kuin kirja. 
 Kävimme siis samaa matkaa Tokmannissa ja kiikarissa oli ostaa uusi penaali, mutta valikoima oli ihan lohduton. Vain muutama duudsoni -penaali ja jotain lastenpenaaleja jäljellä. :/ Ei auttanut kuin palata tyhjin käsin. Kai tuo vanha vielä kestää. Tai ei nyt ihan tyhjin käsin: löysin Stabilon yliviivaustusseja ja vanhani ovat jo kuivuneet niin nämä piti ottaa mukaan.


Siinä tosiaan iso kasa lukiokirjojani ja oikealla puolen vihkot vielä muoveissa, etteivät seilaa omille teillensä.


Cittarista löysin vähän aikaa sitten kaverin suosittelemana tuon sinisen repun ja tästä maksoin vain kaksikymppiä. Eihän nämä halpisreput kovin kestäviä ole, mutta minkäs teet..

Huomenna sitten skootterin nokka kohti lukioa ja mukavaa keskiviikkoa kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)