torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää vappua!

En sitten saanut vappukynsiä tehtyä. :(
 Vielähän sitä ehtisi, mutta ylläripylläri eilen ratsastamassa lohkesi (vaihteeksi) etusormen ja nimettömän kynnet ja ei isompia koristeluja enää mahdu. Vaikka eihän ne edellisetkään kovin pitkät olleet, mutta siedettävät sentään. Unelmoin yhtä pitkistä kynsistä mitä minulla viime kesänä oli. Koskaan minulla ei ole ollut yhtä hyväkuntoiset kynnet kuin silloin. Silloin kylläkin lakkasin ja hoidin niitä päivittäin. Mahdanko samaan vauhtiin enää päästä..

Munkkeja tuli tänään paistettua ja laitan tänne kuvaa muistakin herkuista, mitä nyt olen muutaman viikon sisällä tehnyt. :)


Eivät jääneet raaoiksi sisältä ja maistuivatkin hyvälle. Sokeroitua tuli ehkä liikaa, mutta saihan ylimääräset ravistettua pois. Simaa on tullut aikaisemmin jo juotua, mutta keskiviikkona oli jo kaupan simavarastot tyhjillään, joten ei sitten vapuksi saatu simaa kun ei omaakaan tullut tehtyä..


Vaniljainen hyytelö kera mansikoiden ja vadelmien. Käytin pakastemarjoja niin olivat vähän lössöjä tuon hyytelön sisällä kunnolla sulettuaan. Tuoremarjat olisivat sopineet paremmin. Silti kevyt ja raikas herkku nautittavaksi. (:



Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä herkullisia tuulihattuja. Nämä tuli tehtyä tosi myöhään. Mutta eihän neljä tuulihattua illalla massun pohjalla tunnu vielä missään? Aamullekin kyllä riitti muutama. 

Kirjoista sen verran päivitystä, että sain luettua jo Stephenie Meyerin Vieras -romaanin tiistaina loppuun. Tosi mielenkiintoinen tarina ja herätti paljon tunteita pintaan. Taisin vähän ihastua kirjaan ja onhan sitä tullut jo toiseen kertaan selailtua parhaimmat kohdat läpi. Tänään kun olivat kaupat kiinni, olin täällä kotona kuin tulisilla hiilillä, kun en ole vielä nähnyt tästä kirjasta tehtyä elokuvaa. Päätinkin sitten heti, että huomenna lähden käymään nokialla, josko löytäisin sen elokuvan jostain. Trailereita olen jo katsellut ja taitaa olla kirjana parempi. Eikös kirjat yleensäkin ole elokuvia parempia?

Nyt voisin mennä haukkaamaan jotain iltapalaa. 
Kieltämättä aika paha tapa syödä yhdentoista aikaan illalla, mutta minkäs teet kun on nälkä. :D
(Osasyy taitaa olla juuri tänne ladattujen herkkujen kuvat.. munkkeja voipi vielä olla jäljellä)

Oikein hauskaa vappua vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)