tiistai 6. toukokuuta 2014

Pikapostaus

Olen paraikaa lakkaamassa kynsiä. Yritän pärjäillä tämän Opin minipullon kanssa, kun sivellinkin on niin piskuinen. Vuoroon pääsi siis Muir Muir On The Wall, joka on yksi neljästä Opin lakastani. Tämä kuuluu San Francisco -kokoelmaan ja on toiseksi viimeisenä minulla testissä. Kerronpa siitä sitten enemmän kun saan kuvatkin tänne.

 Kävin kuin kävinkin viime perjantaina Nokialla. Hyvällä tuurilla löysin viimeisen The Host -elokuvan tarjouksessa kympillä, jonka tietysti otin mukaan. Löysin myös halpoja huppareita ja ostin itselleni kaksi: harmaan ja punaisen. Laatu ei taida olla mikään maailman paras ja nyt näkyy jo vähän repsottavia lankoja, mutta en minä niiltä paljoa odottanutkaan. Ainahan uusia huppareita tarvitsee. :D


Kotiutin myös Nivean ihonhoitovoiteen. Minulla kun tuntuu olevan noita ongelmia erilaisten rasvojen kanssa, niin tämän kanssa ei ole ollut ollenkaan. Ihanan pehmeä ja imeytyy hyvin. Hintakaan ei ollut paha, 1,90e.

  Huomenna menenkin taas kaverin kanssa ratsastamaan, ja toivotaan ettei kynnet lohkea kun on jo pohjaväritkin kynsillä. :)

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)