keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Operaatio kynnet kuntoon

Alkaa pikku hiljaa potuttamaan nämä lohkeilevat kynnet. Heti kun ne joten kuten saa sopivaan pituuteen, niin nips naps sinne meni. Tänään oli oikean käden kynnet oli niin ärsyttävän pehmeän oloiset, että revin ne koulussa ihan töpöiksi lukuun ottamatta pikkusormea, joka tuntuu olevan vahvempi. Peukalokin vielä kohtalaisen vahva.
 Kuvassa siis oikean käden lähtötilanne.


Siinä se toinen syy: silloin kun kynnet ovat huonossa kunnossa -pehmeitä ja lohkeilevia- niin tietysti muutama hassu yksilö on yllättävän vahva eikä lohkea ollenkaan. Tietysti se on hyvä juttu, mutta on ärsyttävää joutua se hyvä ja kestäväkin kynsi viilaamaan yhtä lyhyeksi kuin heikommat kynnet.
 Ja tässä vasemman käden lähtötilanne.


Tästä aiheesta sitten syntyi idea postaukseen ja yritän kerran viikossa ottaa kuvaa nakukynsistä ja seuraan miten ne rupeaa kasvamaan ja mikäkin kynsi lohkeaa ensimmäisenä. Yritän tietysti välttää kovia kolhuja ja kynsien repiminenkin loppuu tähän. Kouluun voisi myös ottaa varuiksi viilan mukaan siltä varalta, että kynsi lohkeaa, niin ei ainakaan repeydy enempää. Tänään aloitan kynsien öljyämisen tai ainakin lakattujen kynsien kynsinauhojen öljyämisen joka ilta. Katsotaan kuinka kauan kestää, että saan kynnet sopivaan pituuteen. Myös Nivean rasvalle tulee jokapäiväistä käyttöä.


Kuvasta puuttuu Burt's Bees:n Lemon butter cuticle cream, kynsinauhavoide, jonka käyttöä suosin yhtälailla kuin näidenkin.
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Hauskaa keskiviikkoa kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)