maanantai 26. toukokuuta 2014

Kynsien kunnosta

Kynnet on kasvamaan päin. Kyllä huomaa eroa: ei lohkeile enää koko ajan ja kynnet ovat kovemman tuntuiset, eivätkä pehmeät tai taipuisat. Hienosti on mittaakin tullut lisää ja tästä on hyvä jatkaa. Olen kyllä pitänyt melkein koko ajan jonkinlaista kynsilakkaa kynnellä ja siitäkin on ollut apua. Myös koulurepun mukana kulkenut kynsiviila pelasti pikkusormen kynttä lohkeamasta pahemmin, kun tuli pieni lovi ihan kynnen kärkeen. :)

 Onnistuin myös sähläämään hiusvärin kanssa ja lopputulos olikin oranssi sävyn ''caramel blonde'' sijaan. Himputti. Olisi vain pitänyt valita suoraan se blondi, eikä mitään sivuversioita. Onneksi oli kevytväri ja toivottavasti haalenee nopsaan.

Nyt niihin kynsiin. Ette valitettavasti pääse näkemään koristeluja, vain aluslakalla lakatut kynnet. Paintin avulla yritin piirtää mustan viivan kuvaamaan kynnen kärjen kasvua. Lieneekö siitä apua tai ei. Pahoittelen kuluneesta aluslakasta..



Pikkuhiljaa alkaa tulemaan pituutta ja vahvuutta. Lupauduin kylläkin soittamaan kevätjuhlassa niin toivottavasti eivät niin pitkiksi kasva, että joutuvat tielle.

Olen siis joka ilta käyttänyt joko kynsiöljyä tai Burtsin kynsinauhavoidetta, välillä pelkästään nivean rasvaa, mutta tulokset ovat jo näkyviä. (:


Tässä oikea käsi. Peukalon kynteen tulin piirtäneeksi viivan liian kärkeen ja jouduin ''pyyhimään'' sen valkoisella kun en jaksanut aloittaa alusta ja piirsin mustan viivan alemmas. Pahoittelen tosiaan noita lohjenneita lakan rippeitä. -.-

 Seuraavaksi lupaan teille kunnollisen postauksen. Kesäloma alkaa jo lauantaina ja silloin pitäisi olla aikaa vaikka mihin. Eiköhän tämä blogikin lähde vielä kunnolla rullaamaan. 
Tällä hetkellä kynsillä majailee vihreä hololakka ja odottelen huomista aurinkoa saadakseni paremmat kuvat -jos ehdin koristelemaan ne ennen aurinkoa. Päättäjäisiin pitäisi kehitellä jotkin teemaan ja pukuun sopivat kynnet. 


Joku viikko sitten leivoin vadelmakääretortun ja se oli kyllä paras kääretorttu, minkä minä olen tehnyt. Juuri sopivan raikkaita marjoja ja kermaa yhdessä. (: Se loppuikin jo kahden päivän aikana.


Ja viikonloppuna tein vadelma-banaanipirtelön. Ihan hyvää oli, vaikka olisi siitä parempaakin voinut tehdä :D 
 Tänään harjoiteltiin koulussa pesäpalloa ja huomenna myös. Keskiviikkona on liikuntapäivä ja oppilaat pelaavat luokittain pesäpalloa toisiaan vastaan. Koska me olemme yhdeksännellä, joudumme pelaamaan opettajia vastaan. Yleensä ollaan kyllä hävitty kaikki pelit :'D Saa nähdä miten käy ylihuomenna. Hauskaa on ainakin ollut ja sehän on pääasia.


Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)