lauantai 10. toukokuuta 2014

Muir muir kera kukkien

Opin lakka Muir Muir On The Wall sai vihdoin päälleen koristelut ja perus dotting tool -kukkiahan siihen tuli tehtyä. Tällä kertaa värinä käytin kultaista, Tiia Vanhatapion suunnittelemaa Fool's Gold -lakkaa. Se peitti sopivasti pohjavärin päälle kukkien terälehdet, vaikka muistin ettei se ollut näin peittävä. Tämä onkin yksi harvoista kullan värisistä lakoistani.


Kukkien keskelle päätin liimailla kirkkaalla lakalla turkoosit strassit, kun se tuntui sopivalta vastaväriltä tuon Opin lakan punaisuuteen. Muir muir on the wall on yllättävän monivivahteinen lakka. Harmi vain kun se ei päässyt oikeuksiinsa ulkona otetuissa kuvissa ilman auringonvaloa.


Lakka on siis punertava, ehkä vähän punertavan ruskea ja siinä esiintyy punaista, kultaista ja vähän violettiakin shimmeriä.
 Lakka peitti hyvin kolmella ohuella kerroksella, jotka kaikki kuivuivat nopeasti. Kaksi paksumpaa kerrosta olisi myös riittänyt. Ensimmäiseen kerrokseen jäi kyllä läpikuultavuutta ja ensimmäisen kerroksen levittäminen kynnelle oli vähän hankalaa.. Johtuen myös tosi pienestä siveltimestä (minipullo kun on kyseessä).



Vaikka sivellin olikin hyvin kapea ja vähän hankala käyttää, en silti joutunut siivoamaan reunoja juuri yhtään. Päällyslakkana käytin varmuuden vuoksi Konadin - Top coatia, etteivät kukkaset leviä, vaikka en niiden kyllä uskonutkaan leviävän.


Huomenna onkin äitienpäivä. En edes ajatellut tehdä mitään teemaan sopivia kynsiä kun juuri sain nämäkin valmiiksi. Äitienpäivä kuluu kotona oleskeluun ja kakun syöntiin. Ei mitään sen kummempaa. Mummulla käymme myös piipahtamassa. :) Kuvassa varaslähtö huomiseen. Nyt taidan mennä katsomaan euroviisuja.



Hauskaa viikonloppua ja hyvää huomista äitienpäivää äideille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)