lauantai 31. toukokuuta 2014

Holoa ja kukkia päättäreihin

Parempi yhdet kynnet kuin ei mitään. Lakkasin siis Seppälän omalla Nails kynsilakalla. Nimeltään lakka on Hologram 07 ja tämä kertookin jo koostumuksen olevan holo. Sävy on kaunis vihreä ja täysin erilainen minun kokoelmassani. On jo pitkä aika kun tällä viimeksi lakkasin, vaikka hyvät kokemukset tästä jäi tälläkin kertaa.

 Koostumus on juuri sopivan paksu holoon ja peittää melkein täydellisesti kahdella kerroksella. Pitkiin kynsiin ehkä tarvitsisi lisätä kolmas. Paksun ja oikean muotoisen siveltimen ansiosta sain hienot reunat lakkaukselle, eikä kynsinauhoja tarvinnut putsailla. Kuivuminen myös tosi nopeaa perus halpislakaksi.


Koristeluiksi päätin maalailla mustalla, hopealla ja valkoisella akryylimaalilla kukkia kynsien reunoihin. Maalaaminen sujui yllättävän hyvin. Aikaa toki kului tunti, jos toinenkin, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. 

 Ensin maalasin valkoisella värillä melko paksut kukkien rajat. Seuraavaksi käytin hopeista akryylimaali, joka oli muuten melko kuivunutta. Harmi kun ei ole tuon pitempään säilynyt. En ole vielä kertaakaan aiemmin käyttänyt hopeaa akryylimaalia. Onneksi sen sai vielä jotenkin toimimaan ohentamalla sitä vedellä. Viimeiseksi maalasin mustalla kunnolliset rajat kukille ja vähän ''sivuhörhelöitä'' tai suttuisia pisteitä kynnen toiselle puolelle.

Käytin pitkää ja ohutta Adeninan koristelusivellintä.


Tähän kuvaan sain jotenkin mahdutettua peukalon. Rekvisiittana tuttu musta pallonauha, kun se sopi yhteen noiden mustien strassien kanssa, joita muuten tungin kolme jokaisen kukan keskustaan.

 Onnistuin ottamaan kivat kuvat näistä auringonvalossa kun se suostui paistamaan pilvien takaa.


Yksi varjokuvakin piti säästää tänne, että näkee holon varjossakin. Tykkään tästä lakasta sekä varjossa, että auringossa. Se on ihan erityinen. Minulla ei ole mitään lakkaa, joka olisi lähelläkään tätä holoa. Yksi lemppareistani.


Kynsien kasvusta sen verran, että tänään lohkesi oikean käden keskisormen kynsi hieman nurkasta. Ei pahasti. Hyvin ovat kynnet lähteneet kasvamaan ja vahvistumaan. Viilaillaan aina välillä vähän kärjestä pois, että pysyvätkin vahvoina. Päätin pitää nämä kynsillä kevätjuhlassakin kun oli sopivan koristeelliset, eikä väri ollut hirveän ristiriitainen juhlamekkoni kanssa.

 Tänään oli peruskoulun viimeinen kevätjuhla ja sain käteeni päättötodistuksen. Ensi lukuvuonna uudet tuulet puhaltaa, vaikka koulurakennus ei vaihdu. Lukio kutsuu, mutta sitä ennen on pitkä kuuma kesä! (:

Hauskaa alkavaa kesää kaikille :D

2 kommenttia:

  1. Onnea vaan peruskoulun päättämisen johdosta ja voiko sanoa että sitäkin enemmän jo alkaneesta ja ihanan pitkästä kesälomasta! ;-)

    Kivannäköinen on lakkaus, pirtsakka turkoosi holo ja kukat on sellaista "kotoisaa tyyliä" mitä saattaisin itsekin hyvin löytää omilta kynsiltäni (jos tulisi tartuttua vain maaleihin)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :D Onhan tuossa onneksi kaksi viikkoa kesätöitä, ettei vallan lusmuiluksi jää loma. Ja kokeile ihmeessä! Loppujen lopuksi eivät olleet kovin vaikeat vaikka aikaa kului. Ja holo on ehdottomasti yksi suosikeistani <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)