maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ruusuja

Halusin lakata kynsille minttua ja pinkkiä lakkaa. Kaikki sormet saivat koristeeksi väkertämäni akryyliruusut. Aika kauan kesti, että (tällä kertaa) kummankin kädet kynnet sain koristeltua lehtineen kaikkineen. Eivät kuitenkaan olleet yhtä vaikeita kuin viimeksi tekemäni ruusut, sillä tällä kertaa käytin mallina sonnelan ruusututoriaalia, joka oli yksinkertaisempi. Tai ainakin se näytti yksinkertaiselta.



Toiset ruusut onnistuivat paremmin kuin toiset. Vasemman käden kynsien ruusut ovat kuitenkin huomattavasti paremman näköisiä. 
 Ruusut siis tehtiin -lyhyesti selostettuna- tipauttamalla kahta eri väristä akryylimaalitippaa kynnelle vierekkäin ja pitkällä ohuella siveltimellä alettiin pyörittämään maaleja kynnellä kunnes ympyrä alkoi näyttää jollain lailla ruusulta.


Tässä näkyy onneton oikea käsi, jonka nimettömän kynnen pienuuden takia en vaivautunut maalaamaan kahta ruusua.

 Alle lakkasin kaksi kerrosta taas Wet n wild - Frenc white cremeä antamaan tuolle Rimmelin Misty jadelle vähän kirkkautta, kun koostumus ei ole kovin peittävä. Ehkä neljällä tai viidellä kerroksella Jadea olisi saanut saman tuloksen, kuin nyt kun valkoinen oli jo pohjalla. Laitoin kuitenkin toisen kerroksen Jadea valkoisenkin päälle, että lopputulos olisi varmasti tasainen.


Kuvista näkyykin, että lakkasin vasempaan käteen aksenttikynnet pinkillä Rimmelin Strawberry fizz -tuoksulakalla ja muut kynnet mintun värisellä Misty jadella. Oikeassa kädessä väri olivat toisin päin.


Rimmel London - Strawberry Fizz ja Misty Jade

Pinkille Strawberrylle ei olisi tarvinnut lakata valkoista alle. Mutta en valitettavasti muistanut, että se olikin tarpeeksi peittävää ja sekin sai alleen valkoisen pohjan. Harmi vain kun sittemmin siivosin kynsinauhoja sotkuilta, asetoni liuotti värin valkoisen päältä ja valkoinen näkyy joissain kynsien reunoissa.

 Tuo Jade ei ole oikeastaan kovin pirteä lakka. Se on pikemminkin likainen minttu. Kuvat vähän vääristävät ja valkoinen pohjakin vaikutti asiaan. Minulla on tosi vähän mintun värisiä lakkoja. Jaden lisäksi omistan vain Seppälän Mint Way -nimisen lakan ja se on mielestäni enemmän turkoosi/sininen kuin minttu. Nimestään huolimatta. 
 Himotuslistalla jo pitkään ollut Ginan Shimmer Mint ei ole osunut kohdalle. :(


Koostumus on ehdottomasti Strawberryssa parempi kuin Jadessa. En myöskään ole rimmelin siveltimien suuri ihailija, vaikka kyllähän niillä silti lakkaamaan pystyy. Tasaiset rajat on vain vähän hankalampi saada.

Enää ei ole kauaa koulua jäljellä ja tämäkin viikko on vapun ansiosta vajaa. :)
Hauskaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)