tiistai 10. kesäkuuta 2014

Sininen ranskis

Loma alkoi kotiaskareiden merkeissä. Mitään erityistä en ole tehnyt. Kotona kun on riittänyt nurmikon ajoa, taimien kastelua, koiran lenkittämistä, polttopuiden pinoamista, pyykkien pesua... sun muuta aherrusta. Jos vielä jotain ekstratekemistä keksin niin olin aika naatti illan tullen. Siksi päädyin katselemaan jonkun leffan ja menin nukkumaan. Vähän olen kavereitakin ehtinyt nähdä, mutten varmasti niin paljoa kuin haluaisin. Onhan tässä vielä lomaa jäljellä ja heinäkuussakin vasta alkaa kahden viikon kesätyö.

 Perjantaina pitäisi postissa tulla yhteishaun tulokset, enkä jännitä yhtään. Tiedän jo mihin pääsen tai joudun, miten sen nyt ottaa.. :D Pitää vielä käydä lukiossa todistuksen kanssa ottamassa opiskelupaikka vastaan niin on kaikki valmiina. Tietysti vielä pitää koulukirjat ostaa, mutta keskityn niihin vasta myöhemmin.


Asiasta toiseen. Kynsiä en ole paljoa lakkaillut. Aluslakoilla ne ovat saaneet pärjätä ja sain muutama päivä sitten aloitetuksi ranskiksen. Lakkasin kynnen kärjet Dependin sinisellä (numero 310) lakalla ja akryyliväreillä ohuen koristelusiveltimen turvin maalasin mustan ja valkoisen viivan rajaksi.


 Alun perin olin ajatellut jättää viivat vain kynnen puoleen väliin ja tehdä dotting toolilla kukkasen reunaan, mutta en sitten jaksanut ruveta maalailemaan enää kukkia ja viivatkin tulivat turhan pitkiksi. Lopputulos nyt on mitä on, kun lakat on olleet kynsillä kolme päivää ja lohkeamia havaittavissa ja Cesarsin pikakuivattaja levitti sinistä väriä pitkin kynttä. Toiseen käteen lakkaamani konadin päällyslakka kuplitti hirveästi strassien ympärille.. Aina kun ei voi kaikkia osua nappiin. No kauniin taustan sain ainakin kuville kun pihassa kukkivat violetit alppiruusut. :)


Muissa lakoissa ei ollut moitetta. Essien Sugar daddy toimi yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Dependiä laitoin kaksi kerrosta kärkiin, jotka oli muuten yllättävän helppo saada kauniisti ranskismalliin. Jouduin kyllä lisäilemään sinistä vähän väliä kynsiin kun lakat lohkeilivat kynneltä..

 Strassienkin sijoitus on vähän pielessä. Liimasin ne kirkkaalla lakalla kynteen melko pimeässä huoneessa, mutta vaikka olisivatkin osuneet oikeisiin kohtiin, ne eivät olisi silti pelastaneet lakkausta. :D

Tämä onkin kesäkuun ensimmäinen postaus. Toivottavasti saan seuraavan vähän nopeammin..

Hauskaa kesän alkua kaikille! (: 

6 kommenttia:

  1. Ihana ranskis, ja nätit alppiruusut! Tykkään sinisestä ranskiksesta, ja alppiruusujakin tarvisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, alppiruusut on tosiaankin kauniita, vaaleanpunaiset ehti jo kukkia niin niiden kanssa en saanut kuvattua :(
      Sininen on kans yks mun lemppariväreistä :D mut ehkei kaikkein parhain väri ranskikseen.

      Poista
  2. Oi kun kauniit ja ihanan tasainen sun kynsien oma väri tuolla alla <3 Nimim. kroonisesti kellertävät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan se melko tasainen, mutten lakkaa läheskään niin usein kuin sinä ;) ja tuossa on about kaksi kerrosta sugar daddya ja vielä sen alla kerros tasoittavaa aluslakkaa.
      Tykkään yleensä käyttää vain vähän ranskislakkaa, koska oma kynnen väri on melko hyvä, mutta jouduin lakkaamaan toiseen kertaan kun tuo pikakuivattava levitti sinistä pitkin kynttä ja yritin sitä peitellä...

      Poista

Kiitos kommentista! :)