perjantai 18. tammikuuta 2013

Violetti mani

Tällä kertaa halusin tehdä manikyyrin ja päädyin violettiin väriin. Oikeastaan se on aika vaaleanlila, mutta violetti nyt kuitenkin. Kynnet olivat sen verran pitkät ja saman pituiset (mikä on minulla aika harvinaista, varsinkin pitkinä), että halusin tosiaankin kokeilla taas mania. Aluksi se näytti aika hassulta ja vähän kaljultakin ilman mitään koristeluja. Joten päätin sitten ottaa koristelusiveltimet käteen ja maalata parit viivat.

                                                                 Tällaista sitten tuli.



Tää on mun mielestä aika kivan näköinen (: Mutta ei tuu jotenkin sitä manikyyri-fiilistä. Jotenkin vaan perus manissa on pakko olla neutraali pohja ja valkoinen kärki. On tää toki kiva ja tykkäsin näistä, mutta en taida laittaa enää kauheasti tällaisia maneja..
 Oli miten oli. Haluatte varmaan nähdä mitä käytin?



Rimmel - Top & Base coat, La femme beauty - Lilac cream, Art Club - Valkoinen, Wild & Mild koristelulakka - Musta ja Konadin Top coat (joka muuten petti minut!)

Aluksi siis lakkasin aluslakan. Sitten yritin mahdollisimman siististi saada kynnen kärkiin La femmellä manikyyrin. Ja kun en sitten  tykännytkään siitä ''paljaana'', niin lisäsin vielä nuo viivat koristelulakoilla. Ajattelin vielä lisätä strasseja, mutta ne eivät näyttäneet sopivan siihen. Tai niin ainakin omat aivoni ajattelivat... Laitoin sitten vielä konadin top coatin ja 2 ensimmäistä kynteä meni ihan odotetusti. Sitten yhtäkkiä keskisormen viivat levisivät, ja samoin nimettömän. Pikkurilli vielä onnistui, mutta olen hyvin hyvin pettynyt. Ja tämän piti olla se päällyslakka mikä ei varmasti levitä koristeluja! Vai koskeeko se vain leimauksia? En tiedä, sillä joku nyt näyttää olevan omassani vialla. Tai sitten vain kynteni ovat kirotut ja tuomitut iänikuiseen kiirastuleen pilalle menneiden koristelujen kanssa...



Tuossa näette vielä peukun. Kaikki on taas sisällä otettuja kuvia... En ole edistynyt :)

Viikko vierähti nopeasti enkä ollut kovin reipas postaaja. Leivoimme kotona kuitenkin kaikenlaista ja laitan kuvan parista muffinssista (;




Mitäs tykkäsitte kynsistä? Ja mitä postausehdotuksia teillä on? Eli mitä haluaisitte nähdä blogissani? (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)