maanantai 7. tammikuuta 2013

Myöhässä... 2012 parhaat!

Joo eli (taas kerran) tämmöinen myöhäinen postaus. Tarkoitus oli tehdä tämä aiemmin, mutta en ehtinyt. Eli siis vuoden 2012 parhaimmat kynnet. Listaan ne ihan oman mielen mukaan, eikä missään tärkeysjärjestyksessä.

  Aloitin blogini vasta elokuussa, joten alkuvuoden puolelta ei tule kynsiä ollenkaan ja muutenkin niitä on vähemmän. Pitemmittä puheitta siis niihin.



Oli tosi kivaa ja helppoa tehdä sandwich. Tykkään tosi paljon tästä koristelutyylistä! Kunhan vain löytyisi siihen sopivia lakkoja...


Tämä oli yksi koko vuoden ihanimmistä lakkauksista. Sinisiin kun olen hulluna...


Yksinkertainen leopardi viehättää. Olisi kyllä paremminkin voinut onnistua ja kynnetkin voisivat olla samanpituiset. Kun tuppaavat aina lohkeamaan...


           Tämä on niin söpö ja hellyyttäväkin lakkaus. Vaaleanpunainen ranskis kukkatarroilla.


Ihastuin myös lumi -aiheisiin kynsiin. Tämä lakkaus (kuten edellisetkin) on tehty ihan omin käsin.


Itsenäisyyspäivän kynnet olivat omasta mielestäni tosi tyylikkäät ja sopivat päivään.


Ja toki joululahja -kynnetkin pääsivät parhaiden joukkoon. Nämä olivat livenä niin upeat! Harmi kun en saanut kuvasta yhtä hyvää.


Inspiroitumista aamutossuista. Eli sauli-kynnet olivat mielestäni tosi hauska idea ja sain sen onnistumaankin ihan hyvin.


Ja sitten viimeiseksi jäi joulujuhlan holokynnet. Harmi kun sävy oli tumma kirkkaaseen juhlaan, mutta sopivat asuun kuin nakutettu. Ja olivat tosi upeat muutenkin.

Mitkä kynnet olivat teidän mielestänne parhaita?(:

P.s. En edelleenkään ole saanut kuvia toimimaan. Nämä sain tänne sen takia, että ovat jo aiemmin olleet blogissa. Uusia en tänne saa sitten millään... Päivittelen sitten tuon edellisen postauksen, jos saan ongelman ratkaistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)