tiistai 22. tammikuuta 2013

Liukuvärjäys

Eli nyt on sitten 50 kertaa postattu jo tässä blogissa. Saapa nähdä kauanko sataan menee. Tuleeko vuodessa täyteen (: Tällä kertaa siis postaan ne kynnet, joihin käytin sitä uutta Metallic -lakkaa. Ja tosiaan sain tehtyä sen liukuvärjäyksen! Ja vieläpä parhaimman, mitä itse mahdan saada aikaiseksi. Leimasin viela valkoisella rusetin nimettömään, mutta jouduin kuitenkin hieman korjailemaan valkoisella koristelulakalla leimausta. Tulin kuitenkin vasta päällyslakan jälkeen huomanneeksi, että valkoinen on eri sävyistä -.-
  No olin joka tapauksessa tyytyväinen lopputulokseen. Liukuvärjäys ainakin onnistui, ja sehän oli pääasia.



Tässä työn tulos. Laitoin siis lilaa Metallic -lakkaa kärkiin. Hiljalleen töpöttelin kohti kynnen keskiosaa jne. Kiinnostaisiko jotain muuten tuto tästä liukuvärjäyksestä?



Näitä käytin: Rimmel Top & Base coat, Classics - Metallic 15 ja 10, Konad Valkoinen, Art Club Valkoinen, Konad Top coat, Leimasin ja scraper, Sieni töpöttelyyn ja laatta m59.

Kun olin leimannut tuon rusetin, niin osa leimasta ei ollut tullut ihan ehjänä, joten jouduin paikkailemaan sitä tuolla Art clubilla. Ja tosiaan, olihan se eri sävyistä, mutta en jaksanut enää aloittaa alusta.  Siispä tyydyin laittamaan top coatin kynsiin ja valmista tuli (:



Upeasti näkyy tuo korjattu kohta. No jaa tehty mikä tehty. Toivottavasti onnistuu ensi kerralla paremmin. Mitä piditte kynsistä? :D Olen muuten ajatellut muuttaa tätä blogia enemmän hevosaiheiseksi. Kiinnostaisiko ketään?



Tykkäsin molemmista lakoista kovasti. Ja itse asiassa nää kaikki Metallicit tuntuu olevan ihania. Ei oo vielä kertaakaan pettäny mua. Näitä voi jatkossakin ostaa, kun hintakaan ei niin huima ole. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)