sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lakkojen ostoa

Postaan taas pitkästä aikaa ostoksiani. Eli ostin Tokmannilta 3 lakkaa. Kaksi Classics:n ja yhden Flormarin lakan. Eli Classics - Metallic -lakkoja oli kivasti hyllyihin jäänyt ja poimin kaksi mukaani: 15 ja 9. Hintaa oli molemmilla 2,99e. 15 on vaaleanpunainen Frost/Foil koostumuksen omaava lakka, ja 9:n koostumus on sama, mutta väri on vaaleansininen, tai ainakin sinertävä. 
   Nyt kun tuolla 15:llä lakkasin, niin huomasin, että ainakin peittävyys on tosi hyvä jo ensimmäisellä kerroksella. Tosin vain kaikki siveltimen jäljet jäävät näkyviin, mutta sen jo koostumuksesta tiesinkin.



                                    Tässä siis Classics - Metallic 9 ja 12 ja Flormar U15.

Kolmas lakka, joka mukaan lähti oli siis Flormarin U15. Ihan kiva säihkyvä lakka, jonka koostumus taitaa olla glassflecked. Väri on lähinnä vaaleanpunainen ja violetti ja taittaa eri valaistuksessa kultaiseen. Flormarilla hintaa oli tosiaan vain 1,99e. 
 Että tämmöisiä ostoksia tällä kertaa. Otin tuosta toisesta Metallic -lakasta vielä kuvan, missä sen väri näkyy paremmin.



                                                Ja kerrankin luonnonvalossa otettu! Jes :)

Lakkasin siis tuolla vaaleanpunaisella Metallic -lakalla jo tänään kynsille ja tarkoituksena olisi sitten tehdä liukuvärjäys... Saa nähdä miten onnistuu. Ainakin se peitti hyvin (niinkuin yllä jo mainitsinkin).



Tämä on erittäin ihana väri. Sellainen ''prinsessamainen'' ja tosi söpö. Tällä voisi lakata useamminkin. Tosin minulla on melkein samanlainen lakka Wild & Mild:ltä. Katsotaan...

No mitäs tykkäsitte ostoksista? Ja innostiko lakat yhtään? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)