tiistai 1. tammikuuta 2013

Uudenvuodenpäivän kynnet

Sain tehtyä omat kynnet uudenvuodenpäivälle (: Niissä siis tietysti numero 2013. Pohjana toimi H&M:n lakka Fantasy ocean. Nyt vaihteeksi vähän lyhyempi postaus, kun se edellinen oli niin pitkä (tai ainakin minun mittakaavassani).
                                            


Tuo oli tosi kiva lakka tuo Fantasy ocean. Yllätyin (: Luulin sen vain olevan sellainen perus sinivihreä lakka (joita minulla riittää). Sen sijaan se oli tosi vivahteikas ja siinä oli kultaista shimmeriä :D Halusin sitten kuitenkin lisätä siihen muutakin ja päädyin tekemään töpöttelyt kärkeen hopealla Wet n Wildin Metallicalla. Sitten Art clubin koristelulakka käteen ja numerot kynsille. Valmis!

Ja mitkäkö näihin tarvitsin? Ainakin vähemmän kuin edellisiin kynsiin (:


Rimmelin Top & Base coat, H&M nailpolish - Fantasy ocean, Wet n Wild - Metallica ja Art Club - Valkoinen.

Aika yksinkertaista nyt tällä kertaa (: Tykkäsin näistä kyllä paljon. Mitähän seuraavaksi keksisin kynsille? Täytyy tässä vielä joskus lunastaa yksi lupaus. Nimittäin ne pingviini -kynnet, joita toivottiin! Anteeksi, en ole millään ehtinyt... Teen kynsille koristeluja lähinnä fiiliksen mukaan. Eikä ole vielä tullut ''pingviinifiilistä''. Toivottavasti sekin vielä jossain vaiheessa tulee ;D


                                Ylemmät kuvat tosiaan sisävalaistuksessa ja tämä salamalla.

Mitäs tykkäsitte kynsistä?

Minulle on tullut tämmöinen huono tapa tehdä keskeneräisiä postauksia... Toivottavasti siitäkin vaivasta päästään eroon. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)