torstai 10. tammikuuta 2013

Ruusuja

Halusin ottaa uuden (m65) laatan käyttööni ja päätin ensimmäisenä testata koko kynnen ruusukuviota. Testailin muitakin leimoja vihkoseeni ja ihan hyvältä näyttää. Tuo ruusukuvio kyllä innosti minua eniten leimaamaan ja näin tällä kuviolla jo tehdyt kynnet sinisellä ja hopealla, enkä voinut tietenkään vastustaa kiusausta.

Käytin seuraavia lakkoja ja leimausvälineitä.


Rimmel Top & Base coat, Wet n wild fastdry - Teal of fortune, Konad - Silver ja Top coat. Leimasinlaatta m65, leimasin ja scraper.

Laitoin kaksi kerrosta tuota wet n wildiä ja se oli juuri sopivasti. Kuivuminen oli ehkä vähän hidasta, mutta paljon nopeampaa, kuin aiemmin testatulla Sage in the city:llä. Tämä teal of fortune muistuttaa vähän flakies -lakkaa, mutta se ei taida olla sellainen. 
 Kuvien kanssa oli ongelmia, enkä millään meinannut saada todellisuutta vastaavaa kuvaa. Kaikki vääristyi sisävalaistuksessa ihan oudoksi, eikä värikään ollut täysin sama. Mutta tässä nyt näette ne kynnet.



Voin vakuuttaa, että todellisuudessa nämä kynnet ovat paljon kivemmat. Niissä näkyy jopa inasen vihreääkin. No lopputuloksesta tykkäsin kuitenkin tosi paljon. Sinistä ja hopeaa, mikä on minun mieleeni. Mahdanko näyttää teille liikaa sinistä? 


Tällä kertaa kuvat on kaikki taas otettu sisällä ja ulkona en ole saanut taas pitkään aikaan otettua kuvia. Toivon, että saisin taas joskus oikein auringonpaisteisia kuvia. Tulisipa jo kesä (:

Kertokaapa nyt, että mikä on teidän lempivärinne kynsillä? Ja mitä väriä haluaisitte jatkossa nähdä enemmän blogissa? Mitäs muuten tykkäsitte kynsistä? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)