lauantai 26. tammikuuta 2013

Säilytys

Ajattelin välillä laittaa jotain muutakin tänne taas vaihteeksi. Eli kerronpa vähän siitä, miten minä säilytän lakkojani. 
  Huoneeni pöydällä ovat kaikki päällys- ja aluslakat. Lisäksi pienessä purkissa on kaikki dotting toolit, osa viiloista, pinsetit, siveltimet yms.


2 kpl käsirasvaa, purkki, jossa kaikenlaista tavaraa sekä pieni muovilaatikko (taitaa olla vanupuikko -laatikko), jossa ovat siis alus- ja päällyslakat sekä konadin leimasin ja scraper.


Sitten kuva kirjahyllystä. Keskusosa on täynnä äidin kirjoja/lehtiä, mutta omani mahtuvat (vielä) hyvin ylempiin osiin. Alhaalla näkyykin koulukirjat ja sekalaista tavaraa. Sitten noihin alempiin hyllyköihin/laatikoihin.


Ylemmässä laatikossa ovat kaikki kynsilakkani (testaamattomien valtaama rasia/laatikko on oikealla alakulmassa). Siellä sijaitsevat myös kynsilakanpoistoaineet, koristelutarvikkeet, kynsilakanohennin ja folio -rulla.


Alemmassa laatikossa suurin osa on muun rojun vallassa. Kuitenkin sinne mahtuvat vielä vanupuikot ja -laput. Sekä tyhjät lakkapullot, sienen palaset ja swatch -kiekot.

Mitäs tykkäsitte ''järjestelmästäni'' ? :) Miten te säilytätte kaikki kynsitavaranne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)