sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Perhoskynnet

Halusin tällä kertaa lakata tuolla uudella ginatricotin lakalla. Siinä oli pientä shimmeriä ja se oli kaikin puolin tosi söpö lakka. 2 kerrosta riitti (ainakin minulle) hyvin tämän väriseltä lakalta. Kärjet kuitenkin näkyvät hieman läpi. Minua se ei haitannut kun pohja on muutenkin niin luonnollisen värinen. Kolme kerrosta on varmaankin tarpeeksi peittävään lopputulokseen.



  Halusin tällä kertaa tehdä jotain vähän erilaista. Jotain mitä en olisi kopioinut muualta. Siispä päätin tehdä perhosaiheiset kynnet. Pohjana oli tosiaan tuo ginatricot ja käytin ''siipiin'' Flormarin hololakkaa 802. Sitten rajasin siivet koristelulakalla ja tein perhoselle dotting toolilla vartalon. Sitten vielä koristelin siipiä ja ympäristöä dotting toolin avulla. En viitsinyt laittaa päällyslakkaa, sillä pelkään edelleen, että kaikki koristelut menevät pieleen. Mutta kauaa ei enää tarvitse sitä pelätä. Nimittäin tein itselleni (taas synttärilahjaksi) tilauksen Cesarssilta, kun konadit tulivat alennukseen. Tai siis 25 prosenttia lähti hinnasta pois.



  Innoissani sitten tein vallan konad-painoitteisen tilauksen: päällyslakka, Vivid pink ja 2 laattaa. Vihdoin voin laittaa päällyslakan pelkäämättä pilalle menneitä koristeluja! Ja laatat olivat m59 (jossa siis ne rusetit ja lumihiutaleet) ja m65 (jossa on kivoja koko kynnen kuvioita). Seuraava laatta, jota himoan on m63, jossa on kukonaskelkuvio ja muita koko kynnen -kuvioita. Tämä kaikki postikuluineen tuli maksamaan 21,85e. Ilman alennusta koko hinta olisi ollut 27,28e. Eli säästin päälle viisi euroa.

Käytin näitä lakkoja/tarvikkeita kynsiin.


Rimmel Top & Base coat, Gintricot beauty - Puff powder, Flormar - 802, Wild & Mild Nail art pen & Brush 5 (musta), Wild & Mild - Black cat ja Polarbear, Wet n Wild - Metallica ja dotting tool.

Tykkäsin itse kovin lopputuloksesta. Olihan tämä vähän erikoinen, kun ei perhosten siivistäkään näkynyt kuin toinen puoli. Mutta tämä värimaailma miellytti silmääni kovin (:


Kaikki kuvat on taas otettu sisävalaistuksessa. Nyt kun koulu taas alkoi, niin luonnonvalossa otetut kuvat taitavat jäädä viikonlopuille...

(Huom. Aikaisemmin kirjoitettu) Laittaisin mielelläni tänne nyt kuvia kynsistä ja lakoista, joita käytin, mutta Blogger ei anna laittaa kuvia? Siis siellä ei ole sitä valintaa tällä hetkellä. Onko teillä samaa ongelmaa? 

Onneksi tämä ongelma korjaantui nyt ja sain tänne kuvat (: En kyllä tiedä mistä kyseinen ongelma johtui. Ainakin selaimen vaihto näytti auttavan, jos jollain on tämä sama ongelma.


                                                      Mutta mitäs tykkäsitte kynsistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)