maanantai 29. lokakuuta 2012

Lunta!


Meille satoi torstaina ensilumi, joka kylläkin suli jo samana päivänä pois. Mutta perjantai aamuna oli jo kunnon kerros pakkaslunta. Oli kiva kuunnella kävellessä narskunaa kenkien alla. Mutta oli aika outoa yhtäkkiä katsoa lumista maisemaa, kun juuri äsken oli maa sula ja täynnä lehtiä.
Yleensä kestää melko kauan, että pysyvä lumi tulee, eikä heti sula pois. Nyt tulikin sitten nopsaan oikein kunnon lumi! :D Siitä hyvästä päätin tehdä teille lumiset kynnet.

Käytin seuraavia lakkoja.


Lumene - Strenghtening base coat, Art Club - Valkoinen, Yes Love - 465, Color club - Sky high ja Wild & Mild - Polarbear


Töpsöttelin sienellä Sky highia kärkiin ja pisteet dotting toolilla ja vielä koristeeksi tuollaisia strassitarroja, mitä ovatkaan.
Tykkäsin lopputuloksesta paaaaaljon (: olenhan sinisen ystävä.


Pahoittelen, että kuvat on otettu nyt kaikki sisävalaistuksessa. En ehtinyt ottaa kuvia ulkosalla kun tuli jo pimeää kun lenkiltä pääsin kotiin. Lenkki kesti meinaan kaksi tuntia.

Mutta palataanpa kynsiin. Tuo Yes Love oli aiivan mahtava lakka! Peitti toisella kerroksella tarpeeksi, mutta laitoin varmuuden vuoksi kolmannen ja hyvä tuli. Rakastan tuota sävyä. Se on niin ihana sininen ja ehkä vähän vihreäänkin taittava. Kimaltelee myös pikkuisen, vaikken shimmeriä havainnut. Halusin saada tuon Yes Loven lisäksi kynsille jotain muutakin, ettei lopputulos olisi vallan vaisu. Siispä laitoin Sky highia kärkiin töpöttelemällä ja ihan hyvähän siitä tuli (:

Sitten koristelin Art clubilla nuo tähdet/lumihiutaleet ja dotting toolilla ja Wild & Mildin polarbearilla nuo pisteet.

Jo 2 lakkaa laatikosta pois. Kohta kaikki lakat jo sentään mahtuvat samaan laatikkoon.


Tuossa kuvaa siitä colorclubista. Se on niin ihana lakka, että minun täytyy pelkästäänkin sillä lakata. Eikä vain kärkiin. Katsotaan jos sitten niiden halloween kynsien jälkeen tekisi tällä. Mitäs ideoita teillä on halloween kynsiin? Kurpitsoja, hämähäkkejä, lepakoita, verta... On niin paljon vaihtoehtoja. Täytyy nyt katsoa, josko ehtisin tekemään kahdet halloween kynnet. Se voisi olla aikas kivaakin. Teettekö te halloweenina mitään erityistä?

Laitan nyt lisää kuvia kynsistä, vaikka ette tykkäisikään sinisestä. Voitte sitten skipata suoraan alas.




Tämä onkin ainoa kuva, mikä on luonnonvalossa otettu. Otin tämän kuvan sunnuntaina kun lakkasin pohjalakan tuolla Yes lovella. Eli tässä siis en ole varma, mutta 2-3 kerrosta YL:n lakkaa.


Elikkä sellaiset kynnet tällä kertaa. Mitäs tykkäsitte?
Näihin kynsiin olisi ihanasti sopinut tuollaiset lumihiutaleet konadin laatasta m59. Harmi vain etten omista sitä laattaa. Ja nyt on ostolakko päällä. Oli miten oli, pysyn ainakin nyt vielä lakossani, mutta saapa nähdä kuinka kauan.

Myös laatat m63 ja m65 kiinnostavat (: Mitä laattoja te haluaisitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)