tiistai 6. marraskuuta 2012

Mennyt Halloween

No siis.. taas on viikko vierähtänyt kun viimeksi postasin. Ups. En ole vain ehtinyt postaamaan/lakkaamaan tämän viikon aikana. Eikä pahemmin ole huvittanutkaan. On ollut kaikenlaisia kiireitäkin. Perjantaina laitoin mustaa lakkaa kynsille ja siihen se sitten jäi. Sunnuntaina onneksi innostuin koristelemaan kynnet. Eihän aina voi huvittaa? Ja onhan mulla muitakin harrastuksia kuin kynnet.

Siispä, koristelin kynnet osittain sunnuntaina ja viimeistelin maanantaina ja otin kuvat.
Tässä lakat, joita käytin. Oho, jopa 4 lakkaa kerralla pois laatikosta! :D Musta, oranssi, kultainen ja keltainen.


Lumenen Base coat, Wild & Mild - Black cat, Flormar - U07, Wild & Mild - Polarbear, Flormar - N004, Rimmel london - Sunshine ja Wild & Mild koristelulakka - Musta



Halusin alunperinkin saada mahdollisimman monta lakkaa posi laatikosta. Muut menivät kyllä, mutta tuon kultaisen Flormarin lisääminen oli ihan turhaa. Halusin vain kokeilla kuivamarmorointia.
Lakkasin sillä siis pikkurillin ja etusormen. Oli vasta ensimmäinen kerta kun kuivamarmorointia testasin. Saa nähdä marmoroinko jatkossa, kun näistä tuli niin huonot.

Kurpitsat tein siten, että mustan päälle lisäsin siveltimellä ja dotting toolilla valkoista lakkaa ja sitten sen päälle 2 kerrosta oranssia. Laitoin Rimmelin keltaista kurpitsoiden silmiksi ja suuksi. Ja sitten mustalla koristelulakalla nuo ääriviivat sun muut.

Mitäs tykkäätte? Voisin tehdä toisetkin halloween -kynnet, jos vain kukaan haluaa niitä enää nähdä? Nämäkin olivat jo niin myöhässä. Katsotaan nyt, sillä aina kun lupaan jotain, en sitä kuitenkaan tee. Teen silloin vain kun huvittaa, enkä pakon alla.

Tuo kuva on otettu sisävalaistuksessa. Alempana salamalla.


Pidätte kynsistä tai ette, näin niihin aika paljon vaivaa ja aikaa. Oli tosi pikkutarkkaa hommaa saada nuo hampaat suuhun. Kommentoikaa kynsiä ja linkkailkaa teidän itse tekemiä halloween kynsiä! :D Olisi kiva nähdä muitakin.

Sitten vielä kuvia (:




Tehtiin kaverien kanssa kimppatilaus Crazy Factorylle. Tilasin itselleni neljät korvikset (: Yhteishinta oli 7,95. Postikulut olivat kolmeen pekkaan. Paketti oli tällainen.


Ja tilaamani korvikset olivat seuraavanlaiset.



Alempi kuva on vähän huono. Mutta parempaa kuvaa oli vaikea saada. Kalleimmat olivat nuo kukkaset. Tykkään kaikista koruista. Toivottavasti tulee vielä käytettyä niitä.

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Ja kynsistä? Haluatteko nähdä toiset halloween kynnet, vai mennäänkö jo ohi koko halloweenista? Saapa nähdä koska saan edes aikaan seuraavat kynnet. Katsotaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)