maanantai 8. lokakuuta 2012

Sinistä pitsiä (:

Otsikko sopii juuri näihin kynsiin mitkä tein. Alle laitoin kerroksen mustaa Delian lakkaa ja päälle Flormarin holokokoelmasta (vaikka lakka ei ole holo, vaan shimmer) lakka nro. 821. Halusin sen pois testaamattomien joukosta kun sinne alkaa nämä lakat tupata jäämään.. Nyt kun sinne tuli taas uusia lakkoja. Niistä muuten puheen ollen. Ettepäs saakaan vielä niitä katsella, vaan teen niistä myöhemmin oman postauksen ;) Eläkää jännityksessä!
  Siinä hötäkässä kun näitä kynsiä tein, onnistuin hukkaamaan Delian mustan lakan nro. 40:n.
Olen hyvä hukkaamaan tavaroita, enkä koskaan löydä niitä...

Tässä sitten ne lakat ja koristelyvälineet joita kynsiin käytin.
(Lukuunottamatta sitä Delian mustaa lakkaa ja alus- ja päällyslakkaa)


Elikkä käytin Konadin stamperia ja scraperia ja laattaa m57. Lakkoina oli Delia No.1 - 40, Flormar - 821, Konadin valkoinen leimauslakka ja Art clubin valkoinen koristelulakka. Aluslakkana tosiaankin oli taas Lumenen strenghtening base coat ja päällyslakkaa en uskaltanut edes laittaa. Ties kuinka suttuun leimaukset olisivatkaan menneet ilman konadin päällyslakkaa. Tuossa flormarin välissä on Wet n wildin - Clear nail protectoria kuivattamaan hieman noita kerroksia. Auttoi se omasta mielestäni ainakin vähän nopeuttamaan kuivattamista.


                                                            Kuva otettu salamalla.


En tiedä, mutta joko tuo Flormar taikka Wet n wild - Clear nail protector kuplittivat. En ole varma kumpi, mutta joka tapauksessa kynnet kuplittivat ja halusin niitä aika paljon peitellä. Päätin siis tehdä leimaukset, että suurin osa kynnestä jää piiloon. En halunnut uudestaan taas eläinkuvioita, joten päädyin tähän kuvioon. Sillä ainoa laattani, jossa on koko kynnen kuvioita on m57. Nimettömään laitoin kokonaan pitsikuvion ja muihin kynsiin tuli ''pitsiranskis''. Rajasin ne Art clubin lakalla ja leimaukset tulivat tosiaankin Konadin lakalla (sainpas sitten senkin pois testaamattomien joukosta). Tuo Konadin valkoinen lakka on kyllä todella hyvä leimaamaan. Se on tarpeellinen hankinta jokaiselle, joka tykkää leimailla ;)


Tässä on sitten tämä pelkkä Flormar mustan lakan päällä. Jos tuota kuplintaa ei huomaisi, lakka olisi upea! Se on melkeinpä duochromemainen ja taittaa ihanasti vaaleansiniseen/turkoosiin, violettiin ja sellaiseen laventelin siniseen :D Mahtava kerta kaikkiaan!
Oli ensimmäinen kerta taas vähään aikaa (lukuun ottamatta viime postausta) kun jaksoin koristella sekä oikean, että vasemman käden. Yleensä jaksan tehdä koristelut vain vasempaan käteen, että saan kuvat blogiin, sillä vasemmalla kädellä tehdyt koristelut yleensä menevät aika pieleen...

                      Tässä näkyy hieman taittoa violettiin. Kuva otettu siaävalaistuksessa.

Sitten lisää kuvia, jotka otin tänään ulkoa hieman paremmasssa luonnonvalossa (;


Tässä siis ulkona otetut kuvat (yläpuolella ja siitä alaspäin). Nuo mahtavat kuplat näkyvät oikein ihanasti nyt -.-. Lakka taittaa hienosti sinisestä violettiin ja toisinpäin. Laitanpa sitten vielä lisää kuvia sinisestä pitsistä (;


                                                   Tässä lakka näyttää lähinnä siniseltä.

                                               Eiköhän nyt nää kuvat ala riittää jo (:
                                              Mut jos nyt viel yhen teijän kiusaks laittasin (;

 
                         Tässä kuvassa peukalossa näkyy lila hienosti. No mitäs piditte kynsistä?:D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)