perjantai 26. lokakuuta 2012

Testaamattomat

Tulin laittamaan nyt sen kuvan niistä testaamattomista lakoista.
Lisään tänne vielä listan, että mitä kaikkia lakkoja laatikossa on, niin voitte sitten toivoa, että mitä haluatte ensimmäiseksi nähdä kynsillä :D


Tuossa siis kaikki. Eivät edes mahdu samaan laatikkoon xD Yhteensä testaamattomia on 42 kpl.
Ette siis varmaan ihmettele, miksi aloitin ostolakon (:

Laitan nyt kuvia laatikon lakoista.


Wild & Mild - Ghost, Wild & Mild - Black cat, Wild & Mild - Mabe babe ja Wild and Crazy - Crunch

Löytyikö mitään lempparia? Vanhin on tuo Crunch, joka on siis äidin ostama. En keksi sille itse mitään käyttöä. Äiti sillä on muutaman kerran lakannut. Uusin on Mabe babe, jonka ostin viime viikolla ennen ostolakkoa. Eli ei ihmekään, kun en vielä ole ehtinyt testaamaan.


                                          Yes Love - 9, Yes Love - 465 ja Yes Love - 408

Keskimmäinen on näistä vanhin ja tuo samainen lakka taitaakin olla isoin kynsilakkapulloni, jopa 16 ml :) Nämä kaikki on saatu kirpputoreilta halpaan hintaan. Tuon nro. 9:n lakka ei ole vihreää, vaikka pullon yläosassa näkyykin tuollaista kirkasta vihreää. Lakka on siis kirkasta, jossa on nuo vihreät glitterit. Tuo 465:n pullo näyttää hieman vajaalta, mutta en ole käyttänyt sitä yhtään, paitsi yhteen swatch kynteen.


                                                          Miss selene - 147 ja 389

Värit eivät ole oikean sävyisiä kun kuvat on otettu sisävalaistuksessa. Tykkään kummastakin lakasta ja ihmettelen miksi en ole käyttänyt, vaikka kumpikaan ei ole vielä kauaa minulla ollut.


Golden Rosen matte lakat: 01 ja 10 GR matte velvet lakat: 103, 105 ja 106 ja GR paris - 222.

Nämä kakki paitsi ensimmäinen ja viimeinen on ostettu yhden euron hintaan alelaarista. Näiden lisäksi minulla on GR:n musta ja violetti matte lakka, joita olen jo testannut. Uusimpia näistä ovat tuo 103 ja 106. Nämä ovat yksiä lemppareistani nämä GR:n matte lakat. Harmi etteivät ole vielä kynsille asti päässeet.


                           Mavala - Touch of provence, Purple sensation ja Black velvet.

Eli tuo TOP (Touch of provence) oli alunperin äidin lakka kokonaan. Äiti on sitä jo tuon verran käyttänytkin. Itse en ole lakkaa missään vaiheessa testannut muuta kuin swatchille. Muitakin Mavaloita olen ehtinyt vain swatchille testata, vaikka olisivat varmasti kiinnostavia ihan kynnelläkin.



                       Maybelline New york mini colorama - Dark plum ja Candy apple.

Nimet sopivat hyvin näihin lakkoihin, sillä kummankin väri muistuttaa nimen hedelmän väriä. Tykkään enemmän tuosta Applesta sillä omaan makuuni Plum on liian tumma. Itse en näitä ostanut vaan taas kerran, äiti. En olisi näistä väreistä (jossain kolme jossain neljä) euroa maksanut, sillä eiväthän nämä sävyt nyt niin ihmeellisiä ole. Ja kummatkin ovat mielestäni cremejä koostumukseltaan. Toki olisi kiva saada nämäkin joskus kynsille asti.


                                                Color club - Perfect mol-ten ja Sky high.

Sky high on glass-flecked lakka ja Mol-ten on foil. Molemmat ovat ihania. Huoh, harmittaa kun en ehdi kerta kaikkiaan lakkaamaan miljoonalla ihanalla lakalla. Kun kaikkeen menee aikaa. En ole hyvä tekemään asioita nopeasti. Haluan nämä pian halloween- ja lumi- aiheiden jälkeen kynsille! Aarghh ja aaws.. <3


                                       Mode4u lakat: Devil Woman, Heaven ja Voulez-Vous.

Nämä ovat vissiin kaikki olleet euron myös kpl tai hieman päälle. Se on näiden oikea hinta, eikä mikään alehinta. No ovatpa kyllä pieniä lakkojakin (: Ostin tuon DW:nin luullen, että siellä on mustaa lakkaa pohjana ja lisäksi pinkkejä eri kokoisia glittereitä. Onkin lähinnä tumman violetti lakka. Tuo Heaven on taas miltei dupe jo ylhäällä olleeseen Wild & Mild - Ghostiin. Pohjalakkana ei vain ole kirkas lakka vaan hempeän vaaleanpunainen.
Tuo VV oli kyllä ihan turha ostos. Nappasin sen vain mukaan jostain kauppareissulta. Nyt se lojuu käyttämättömänä laatikon pohjalla ja on lojunut jo kauan. Yksi miinuspuoli näille lakoille on se, että nämä haisevat kauheille! Glitterlakat yleensäkin haisevat, mutta VV on creme ja sekin haisee. Pitänee tottua.


                Wet n Wild Fastdry - Blue wants to be a millionaire ja Hannah pinktana.

Nämä kaksi lakkaa muistuttavat paljon toisiaan. Tykkään silti sinisestä enemmän. Osa on ehkäpä jo huomannut että kuolaan enemmän sinisten kuin punaisten perään. Sitten onkin vihreä ja violetti.
Aina kun pengon laatikkoa huomaan heti nämä kaksi, mutta ajattelen heti, että eivät nämä sovi oikein tähän eikä tähän lakkaukseen jne. Silti näillä vielä pitäisi saada jotain aikaiseksi. Ei näin kauniita lakkoja voi käyttämättä jättää!


                            Flormarin sekalaiset lakat: DC05, N004, 809, U20, U25 ja U07.

Tuo oranssi neon lakka (vaikka koostumukseltaan creme) on näistä flormareista ollut ehdottomasti pisimpään laatikossa. Saapa nähdä nyt saadaanko se Halloween kynsien myötä pois sieltä. Mikäli ehdin sellaiset tehdä. Ihanimmat eli DC05, 809 ja U25 ovat jostain syystä myös jääneet laatikkoon. Joskus vain ne parhaatkaan eivät pääse sieltä pois. Toivottavasti ostolakko saa flormarit laatikosta!


                                            Sinfulcolors - Ciao bella ja Paradise of birds.

Tuo CB on aivan ihana! Se on juuri niin kuin talvinen pakkasyö. Tumma sininen taivas ja kirkkaat tähdet. Swatchilla tämä oli myöskin mahtava, mutta kaikesta huolimatta -> laatikkoon on jäänyt ):
POB ei taas ole ollenkaan niin ihana. Perus huonosti peittävä pearl -koostumus. Toki jotkut pearlit peittävät ihan hyvin. Ja onhan tämäkin kiva lakka, jos lopputuloksesta haluaa vaalean. Tämä muuten kuivuu aika hitaasti kanssa... Eli ei tästä sitten paljon mitään sen enempää.


Tässä yksittäisiä lakkoja. Wild & Mild Magnetic - 19, Wild & Mild Cracked - 29, Rimmel London - Sunshine, Casuelle - 15 ja Konad - Silver.

Olen testannut kaikkia näistä ainoastaan swatchille paitsi Rimmeliä ja Konadia, joita en ole testannut ollenkaan. Positiivinen vaikutelma kuitenkin swatchien perusteella kaikista paitsi Wild & Mild magneettilakasta, jonka magneettikuvio ilmestyi tosi heikosti. Casuellesta jäi siveltimen jälkiä, mutta lakka peittää hyvin. Cracked levittyi tosi hyvin ja muutenkin tykkäsin lopullisesta kuviosta.


                                            H&M lakat Spark me up ja Metallic petrol.

Olen näistäkin testannut kumpaakin vain swatchille. Tykkäsin SMU:sta tosi paljon. Se on niin monivivahteinen. Tuo MP näytti aluksi hieman oudolle, mutta kyllä sekin oli sitten loppujen lopuksi ihan kiva lakka. Nämä sain kolmen kpleen paketissa joista yhtä (Metallic greyta) olen jo testannut ja lakannut. Mutta siis näillä kahdella vielä tarkoitus lakata.

Noniin, johan tuli pitkä postaus. Sain tänään päähäni, että en nyt viitsiä pelkkiä nimiä laittaa, vaan laitetaan nyt kaikista samalla kuvatkin. Ja niitä taisi tulla nyt vähän liikaa, mutta saittepa samalla lukemistakin! Löytyikö yhtään lempparia? Vai omistatteko jo näistä jotain lakkoja?

Oon aikas ylpee itestäni nyt. Jaksoin kirjottaa näin pitkän postauksen yheksästä puoli yhteentoista! Ja vielä väsyneenä. Mitäpä sitä ei tekis lukijoidensa eteen? xD

P.S Joko teille päin on satanut ensilumi? Vai jo kunnon kerros lunta?
P.P.S Järkytyittekö määrästä?

2 kommenttia:

  1. http://www.swatchandlearn.com/wp-content/uploads/2011/12/Flash-Cute-Penguin-Nail-Art-Tutorial-Easy-Nail-Art.jpg koita tommosii! :D

    on satanu lunta ja järkytyin määrästä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin yrittääkin joitain tommoisia taiteilla, jahka noista halloween kynsistä päästään! :D Täälläkin on jo paljon lunta! (: kiitos ehdotuksesta!

      Poista

Kiitos kommentista! :)