keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Vaaleanpunaista

Koskakohan viimeksi näitte tekemiäni kynsiä? Taitaa olla aika paljon aikaa siitä..
Joka tapauksessa sain nyt yhdet lakkaukset tehtyä ja tässä tulos.


Eli manikyyrihän siitä sitten tuli. Nappasin testaamattomien joukosta tuon Selenen lakan ja ajattelin neutraalia väriä katselleni, että miksipäs ei? Ja eihän manikyyrejä blogissani paljon ole näkynytkään. Edellinen oli konadeilla tehty ''pitsimäinen'' mani. Ja sitä ennen oli kanssa vaaleanpunainen.. Jotenkin manikyyriin vain sopii mielestäni kaikkein parhaiten neutraalit ja vaaleanpunaiset sävyt. Mitä värejä te tykkäätte käyttää manikyyrissä? Mutta täytyypä sitten ensi kerralla tehdä manikyyristä eri värinen :)

Sitten näytänkin lakat ja välineet joita käytin.


Lakat: Lumene - Strenghtening Base coat, Miss selene - 121, Mavala - Candy floss ja Wild & Mild - Polarbear. Apuna käytin dotting toolia ja koristelin nimettömän ja peukalon Wild & Mildin kynsitarroilla.

Selene kuivui tosi nopeasti ja muutenkin oli hyvä lakka hintaan nähden. Ostin tämän Seppälästä joskus aikoja sitten vissiin 1,60 euron hintaan. Olipa kiva saada tämä lakka kynsillekin asti. Ei kyllä ansainnut lojua niin kauan laatikon pohjalla tämä lakka... Levittyvyys olisi ehkä voinut olla hiukan parempi. Vaikka kerroksia olikin 2 lakka peitti hyvin.


Sitten taiteilin jotenkuten manikyyrit kärkiin Mavalan lakalla ja ihan kivaa jälkeä sain aikaan. Ja pisteet tosiaankin Wild & Mild - Polarbearilla. Kumma juttu, että heti kun kynnet ovat lyhyet, haluan tehdä manikyyrin. Kynnet eivät siis todellakaan ole noin pitkät mitä mani antaa ymmärtää.

Kaikki kuvat otin tänään ulkona. Sitten alkoikin melkein heti kuvien ottamisen jälkeen sataa, mutta onneksi kuuro ei kestänyt kauaa ja pääsin lenkille parempaan säähän (:

Ensi postaukseen aijon sitten saada mukaan sen kuvan testaamattomien lakkojen laatikosta, johon kaikki lakat eivät edes mahdu. Nytkin näissä kynsissä sain vasta yhden pikkuruisen selenen pois laatikosta. Mutta mitäs tykkäsitte kynsistä? :D Minkä värisiä manikyyrejä haluatte jatkossa nähdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)