lauantai 20. lokakuuta 2012

Ostolakko

Vaikka tässä lomaa vielä vietänkin, päätin sitten ainakin yhden postauksen tänne tehdä teidän iloksenne :D (Huom. Te jotka seuraatte! Liittykää nyt ihmeessä lukijoiksi! Saattaisi postautahtikin muuttua tiheämmäksi (; (Huom. ''Saattaisi''))

Tulin tuossa huomanneeksi, että olen ostellut aivan liikaa lakkoja. Ja kun niillä pitäisi vielä lakatakin! Saatika saada tänne blogiin... Siispä vielä viimeisen tarpeellisen lakan saatuani (perus mustan lakan vanhan tilalle, joka alkaa olla loppu) päätin aloittaa ostolakon.

Ostolakkoni säännöt:
-En saa käyttää yhtään rahaa lakkoihin tai kynsitarvikkeisiin
-Tavoitteena saada lakattua kaikilla lakoilla, joilla en vielä ole lakannut
-Lakko loppuu vasta sitten, kun kaikkia lakkoja on testattu kynnelle edes jossain määrin
-Lahjaksi saamia/muiden ostamia lakkoja ei lasketa, mutta niilläkin pitää lakata

Saapa nähdä kuinka kauan onnistun lakossani pysymään. Toivon, että tästä on hyötyä ja saan lakattua suurimmalla osalla uusista lakoista. Sillä niitä on alkanut jo oikein kertyä.
Tässä kuvaa uusista lakoista, jotka olen pienellä aikavälillä hamstrannut kokoelmaani + Wild & Mildin kynsitarra-arkki.

 
Color clubia, Flormaria, Golden Rosea, Seleneä, Mavalaa... aijaijaijai.
 
Näytän ensi postauksessa sitten kuvan niistä lakoista, joita on tarkoitus ostolakon aikana käyttää.
Saatatte kauhistua... Näytänpä sitten seuraavaksi noita uusia tulokkaita, joita ette ole vielä nähneetkään.
 

                                             Yes Loven lakkoja : color 9 ja color 408.
 
Molemmat olivat heräteostoksia. Heti kun ne kirpputorilla näin, niin päätin vain ostaa. Tosiaan eihän tuo mikään ihmeellinen investointi ollut, kun nro. 9 oli euron ja 408 maksoi 2,50e. Molemmat siis kirpputorilta bongattuja. Minua vaan alkoi huolestuttamaan tämä jatkuva ostaminen. Kun näen jonkun hienon kokoelman tai vain yksittäisenkin lakan, niin heti on pakko ostaa, vaikka tällä ei välttämättä tulisi lakattuakaan. Siksi siis päätin aloittaa tämän ostolakon, jotta saisin hieman rahaakin säästettyä.
Harrastan kynsien laiton ohella koko perheen koiran lenkkeilyttämistä ja ratsastusta. Olin syysloman alkupuolella leirilläkin, eikä ratsastus ole mikään halpa harrastus. Käyn myös melko säännöllisesti tunneilla kerran viikossa ja varusteisiin, tuntien maksuun ja kuljetuksiin kuluu myös rahaa. Ei siis ole mikään itsestään selvyys, että voi koko ajan vain ostella kaikkea. Raha ei kasva puussa.
 
Mutta palataan nähin kirpputoreihin. Olen nähnyt useita kertoja kirppiksillä kyseistä merkkiä (Yes Love) ja hinnat eivät tosiaankaan ole mitään päätähuimaavia. En ole lakannut vielä kyseisellä merkillä, muuta kuin swatchille, mutta hintaansa nähden lakka on ihan hyvä, ellet ole sattunut saamaan harottavaa sivellintä. Muista aina tarkistaa sivellin!
 
Tuo color 9 on läpinäkyvää lakkaa, jossa on pohjalla pienempiä vaaleanvihreitä glittereitä ja päällä isompia saman värisiä glittereitä. Jännän näköinen lakka. Saa nähdä mihin tämä oikein sopii.
Tuo color 408 on taas sininen lakka, jonka seassa on vähän niinkuin sellaista hopeista utua, vai miten sen nyt sanoisi. Ne eivät niin kuin eroa itse lakasta vaan ovat siinä kokonaisuutena, toisin kuin glitterit, jotka ovat irtonaisina. Tuntuu olevan hieman ohutta, mutta eiköhän 3 kerrosta peitä.
 
Lakkasin myös tuolla Color clubin vihreällä Perfect Mol-Tenilla viimeiseen vihreän swatch-kiekon kynteen.
 

                                 Color club - Perfect Mol-Ten kynnellä nro. 18. Sisävalaistus.
 
Levittyi hyvin ja 2 kerrosta riitti täyteen peittävyyteen. Kuivui myös nopeasti. 5 euroa 15 millilitraa
hyvälaatuista lakkaa on tosi hyvä kauppa. Suosittelen tosiaankin ostamaan jos näette näitä Color clubeja alennettuun hintaan (;
 
Sitten näytän vielä näitä uusia ostoksia tuosta kasasta.
 

Tuossa vasemmalla se tarpeellinen musta lakka vanhan tilalle Wild & Mild - Black cat ja Mabe babe.

Black cat on ihan perus musta lakka. Testasin swatchille ja ei se ehkä ihan niin peittävää ole kuin se Delia No.1:n musta lakka. Koostumus myös hiukan luirumpaa. Mabe babe on taas tällainen glitterkimppu. Pohjalakkana sellainen ohut laventelein violetti ja sen lisänä aivan pieniä hopeita ja sinisiä glitterhiukkasia. Sitten siinä on myös hieman isompia vihreitä, hopeita ja turkooseja glittereitä. Tällaista lakkaa ei minulla vielä olekaan (:

 
Tässä kuvassa Color clubin lakat sitten yhteiskuvassa :D Sisävalaistuksessa otettu.

Mitä tykkäsitte uusista lakoista? Tylsistyttääkö ostolakko?
Yleensä tarkistan tekstin ennen kuin julkaisen, kirjoitusvirheiden varalta, mutta nyt en jaksa kun on niin paljon tekstiä. Kommentoikaa jos joku virhe löytyy!

P.S Helpottakaa ostolakkoa ja pitäkää minut kurissa houkutuksilta! :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)