keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Uudet lakat

Nyt saatte sitten vihdoin nähdä ne lakat mitkä ostin (: Eli kävin taas Nokian K-citymarketissa ja Tokmannissa (: Seppälässä kuikuilin alelaaria ja löysin haluamani sinisen Golden rosen matte velvet lakan - 103:n. Sen kaveriksi ostin myös viimeisen punaisen samanlaisen lakan - 106:n. Molemmat maksoivat vain euron kappale (:
Ajattelin sitten ostaa Models Ownin, kun nekin olivat tarjouksessa 3e kpl.  Johtuen siitä, että modelssit poistetaan Seppälän valikoimista (nyyh). Mutta ei päässytkään vielä ensimmäinen modelssi kotiutumaan minulle, kun näin Flormarin uuden duochromekokoelman (en siis omista vielä yhtäkään Models ownia). Niillä olikin sitten kalliimpi hinta (3,95e /kpl) kuin Models ownien, mutta yhden sain mukaani ujutettua, nimittäin DC05:n. Se on ihana sinivihertävä lakka (: Varjossa duochrome-efekti näkyi parhaiten.



Tässä Flormarin duochrome -lakka DC05 ulkona otetussa kuvassa. Ihanaa vihreää ja sinistä! :D Tämä olisi muuten Sonnelan mukaan dupe (tarkoittaa täysin identtistä/melkein identtistä lakkaa) China Glazen -Unpredictablelle! Aijon hankkia tästä kokoelmasta varmaankin vielä punaisen DC04:n ja ehkä jonkun muun vielä. Mutta en usko hankkivani sitä violettia tai sinistä, koska minun Classisc - Metallic lakkani ovat myös dupeja näille Flormarin lakoille.

Kävin sitten siellä Tokmannissakin ja sieltä tuli ostettua Casuellen kynsiviila, jolla oli hintaa päälle neljän euron ja Flormarin miracle colorsin lakka U20, joka maksoi 1,99e. Kynsiviila tuli tosiaankin tarpeeseen, sillä vanhalla hädin tuskin saa hyvää jälkeä aikaan enää ollenkaan.
Tuo Flormarin shimmerlakka on ihanan tuollaisen hempeän vaaleanpunaisen ja kultaisen sekoitus. Minulle tulee tästä lakasta mieleen aprikoosi ja persikka :D


 Flormar - U20. Miracle colors -kokoelmasta. Otin kuvan tästä kuvakulmasta, sillä siinä näkyy kultainen shimmeri parhaiten (; Myös vaaleanpunaisen sävy on melko oikea.


Oikealta vasemmalle: Golden rose matte velvet 103 ja 106, Flormar DC05, Mavala - Purple sensation ja Casuellen kynsiviila.
Molemmat mattelakat peittävät yhdellä kerroksella hyvin (: Testasin sinistä paperille, sillä kiekot ovat loppu.. Punaisesta näytänkin teille swatch-kuvan tuossa alempana. Sitten näette tuossa myös tuon Flormarin lakan edestäpäin. Äitini osti minulle lisäksi cittarista tuon Mavalan lakan. Purple sensation kuuluu uuteen kokoelmaan, jonka nimeä en nyt muista.  Lakka on sellainen metallimainen shimmerlakka. Peittää melko hyvin kahdella kerroksella. Siitä myös swatch-kuva alempana (; Mavala maksoi siis päälle neljän euron. Itse en olisikaan ostanut sitä. Mavalat ovat liian kalliita minulle, pieneen pullokokoon nähden. Onneksi äiti tykkää Mavalasta, niin saan aina käännettyä äidin pään.

Kynsiviila toimii hyvin ja on sopivan kokoinenkin. Tykkään myös väristä. Näitä sai myös oranssi/pinkkeinä. Tykkään tästä melkeinpä enemmän kuin aikaisemmasta kynsiviilasta. Tämä oli myös muutaman euron halvempi (:


Tämä kuva hieman varjossa otettu. Vasemmalla Golden rosen 106 ja oikealla Mavalan Purple sensation. Tuon Golden rosen yläpuolella onkin sitten se Candy apple, jonka sain nimpparilahjaksi, jos kiinnostaa. Golden rosella yksi kerros ja Mavalalla 2. Hyvin peittää molemmat ja kuivuvuus myös melko nopea. Matte lakka onkin sitten tietysti mattapintainen.

Siinä taisi sitten olla tällä kertaa kaikki. Paljastan muuten yllätyksen, jos joku ei ole huomannut seurata. Color clubin lakat tulivat tänään postissa! Saatte varmaankin ensi postauksessa niitä tuijotella ihan kyllästymiseen asti, mutta voin jo paljastaa, että ihania ovat! Perfect mol-ten pääsikin jo swatchille (:

Saa nähdä koska saatte taas nähdä kynsiä.. Mutta mitäs tykkäsitte ostoksista?

2 kommenttia:

  1. Uii mä haluun ton flormarin duochromen mut ei näytä kuopion seppälöissä tai missää muuallakaa näytä olevan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ): Omasta mielestäni tämä on kokoelman hienoin lakka :D Toivottavasti saat vielä sen käsiisi (;

      Poista

Kiitos kommentista! :)