perjantai 31. elokuuta 2012

Eka sandwich ja leimailua


Ehdin sitten tekemään sen sandwichin niin kuin lupasin. Ja tässä siis tämän hetken kynnet:


Tämä on siis ensimmäinen Glittersandwich minkä olen tehnyt. En aluksi oikein tiennyt mikä lakka olisi paras sandwichiin ja myös tarpeeksi ohut. Katsoin apua Sonnelan Glittersandwichin tutoriaalista. Siellä on hyvät ohjeet (: Ensimmäiseksi Sandwichiksi omasta mielestäni melko hyvä. Teen luultavasti toisenkin sandwichin kunhan innostusta riittää, ehkä vain toisella lakalla. Näissä kynsissä käytin seuraavia lakkoja. Kuva otettu sisällä, mutta luonnonvalossa.

 
                          Wet n Wild - Party of five glitters ja Wild and Crazy - Neon melon

Neon melonin valitsin siksi, että se oli kaiketi ohuin lakka minkä satuin löytämään. Ja tuo Party of five glitters oli mainio lakka keskelle. Ensin ajattelin, että laitan H&M:n Spark me up -lakan keskelle, mutta nyt kun tuo Party osui kaupassa kouraan, niin olihan sen pakko päästä kynsillekin asti (:
Party of five glitters:n hinnan mainitsinkin jo, mutta tämän Wild and Crazyn olen ostanut Seppälästä 2,95e. Siitä on jo aika paljon aikaa, enkä ole pitkään aikaan kyllä nähnyt Wild and Crazy:jä Seppälässä. Eikö niitä enää ole? Nykyään vain Wild & Mild lakat lojuvat samoilla hyllyillä, kuin Wild and Crazyt ennen...

Nyt jotenkin kuvani latautuvat aivan sairaan hitaasti ja yhdessä kestää ikuisuus. Mistähän johtuu?
En siis laita enää paljoa kuvia, mutta yhden kyllä vielä jaksan odottaa.
   Olen siis kuullut jossain, että nuo classics:n metallic -lakat leimaavat hyvin. Juuri sen takiahan niitä ostin. Seuraavassa kuvassa minä siis testasin kumpaakin lakkaa valkoisen ja mustan päälle.


Eli ylempi on sininen nro. 13 ja alempi violetti nro. 10. Molemmat Classics - Metallic -lakkoja.

Mustan päälle molemmat leimaavat melko hyvin. Tuo sininen nähtävästi hieman paremmin. Valkoisella sama juttu - sininen paremmin, mutta molemmat melko huonoja. Eli siis lähinnä tummien lakkojen päälle kannattaa leimailla, ellei sitten aio vahvistaa rajoja.

Ai niin! Laitan vielä kuvan tuosta Wet n Wild lakasta pelkiltään, jos joku sen haluaa nähdä.



                                                                      Sisävalaistuksessa.

Tänään päivällä leivoin teeleipää ja makoisaa tuli. Voisin ehkä laittaa ohjeenkin tänne jos joku haluaa? Näkyykö teidän kaikki kuvat tai lataavatko ne hitaasit? Onko teidän blogeissanne kenties samanlaista ongelmaa?

2 kommenttia:

  1. santeriii vastaa puhelimeen )= mut joo kivat kynnet :D t. eemeli

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)