tiistai 28. elokuuta 2012

Ostoksia

Kävin tänään Nokian K-citymarketissa ostoksilla. Käteeni nappasin jopa 6 lakkaa (hupsista), käsivoiteen, hajuveden ja Garnierin BB-voiteen. Hajuvesi oli jo melkein puolen vuotta ollut mielessä ostaa, ja nyt sitten vihdoin ostin (6,95e), tosin se oli vain ajan kysymys... Vanha Erisanin käsivoiteeni alkoi jo olla ikäloppu ja tuntui käsissä tahmealta, joten ostin Natusanin Hand creamin jota olen jo muutenkin vähän aikaa katsellut. Minulla on käsivoiteen ostossa se ongelma, että kaikki voiteet eivät käy iholleni, koska se on herkkä.. Jos voide on vääränlaista, iholle muodostuu nyppyjä (ihottumaa), jotka kutisevat ikävästi. Saa nyt nähdä miten tämän voiteen kanssa käy (:


 Tässä BB-creme sävy light ja Natusanin käsivoide, joka lupaa pehmeitä käsiä pesunkin jälkeen :D


Ja tässä tämä Love Dance hajuvesi, joita saa Seppälästä ympäri Suomea 6,95e.
Tuoksu on minun mieleeni. Have fun -hajuvesi olikin jo alle puolenvälin (:


Sitten näitä lakkoja. Seppälästä Classics Metallic lakka 13 (sininen) ja 10 (lila) molemmat olivat euron kpl. Sitten Wet n Wild Fastdry - Party of five glitters. Tämä myös Seppälästä ja 4,95 hintaa. Ihana glitterkimppu.. Täytyypi tehdä jonkun ajan kuluttua sandwich tällä :D


Sitten Flormarit, jotka äitini osti minulle (: Holographic - 809 (punainen) ja 821 (valkoinen). Tuo valkoinen ei edes ole hololakka, mutta oli pakko ostaa, koska oli ihana sinivihreä shimmerlakka :D
Tuo Golden Rosen mattelakka nro. 105 on yhtä ihana kuin se violetti, minkä jo näytin aiemmin. Sillä siinä on myös hienoista shimmeriä.

                             Swatchasin nämä vielä: (ainoastaan lila metallic lakka puuttuu,
                 sillä swatch-kiekkoni loppuivat, eikä liloja/violetteja enää pysty swatchaamaan ): )

Vahinko, että ulkona oli jo niin pimeää kun sain otettua kuvat, siksi ne on otettu sisävalaistuksessa.


                           Golden Rosen matte, Metallic sininen ja Flormarin ''hololakka''.
Matteen olisi riittänyt yksikin kerros, mutta varmuudeksi kaksi. Metallic -lakat näyttivät kumpainenkin ensimmäisellä kerroksella totaalisen huonosti peittäviksi, mutta yllättäen heti toisella kerroksella peittivät juuri sopivasti (: eli siis kaksi kerrosta sinisessä metallicissa. Sudista muuten harotti yksi ''harjas'', mutta lähti hyvin leikkaamalla saksilla ja lopputuloksena hyvä sivellin! Flormar on hyvä lakka koristeluun, yksikin kerros riittää antamaan kiiltoa ja kimallaetta, mutta tässä kaksi. Kuivumisesta sen verran, että metallic oli ehkä hitain.. (luulisin?), mutta kaikki lakat kuivuivat melko nopeasti (:


Tässä sitten keskimmäisenä Wet n Wild - Party of five glitters. Tätäkin olen jo pitkään ajatellut ostaa (: ja nyt sitten sain kukkaron auki, ja tyhjäksi ): Aika kallis lakka, verrattuna siihen kuinka halpoja lakkoja seppälästä oikein saa. Tämä siis 4,95e. Tätä myöskin 2 kerrosta.


Ja tässä vielä tosi huono kuva Flormarin punaisesta hololakasta 809. Nämä flormarin lakat olivat muistaakseni Tokmannista 1,95e? Punaista holoa olen myös pitkään etsiskellyt, jos pitkä ei ole kovin pitkä minun mittakaavassani... Parempia kuvia tulee kun näillä saan lakattua ihan kynsille asti.

Onko joku näistä himotuslakkanne tai kiinnostuitteko kyseisistä lakoista vast nyt?
Mitä haluaisitte kynsille ensiksi? Näitä lakkoja kertyy kohta liikaa.. Täytyy harkita ostolakkoa piakkoin. Eihän sitten äidin ostamia lakkoja lasketa..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)