perjantai 24. elokuuta 2012

Päällyslakat

Ja taas kursivoitua :D Aattelin nyt sitten laittaa päällyslakkani kun jo nuo aluslakkanikin näytin. Enkä jaksanut lakata kynsiä. Eli käytän kahta päällyslakkaa. Äitini osti minulle nuo molemmat.

                                             
            Wet n Wild (Wild Shine) - Clear nail protector ja Mavala - Minute quick-finish

Tuo Wet n Wild levittää koristelut, mutta toimii muuten päällyslakkana hyvin. Tätä löytyy seppälästä hintaan 3,95e. Mavalan lakka levittää vähemmän leimauksia ja koristeluja kuin tuo Ww. Jos laittaa varovasti tätä lakkaa, eikä läträä sitä kynnelle koko ajan, saattaa koristelut hyvin pysyä ihan koossakin. Mavalaa löytyy marketeista, kynsisalongeista ja muualta. Hinta vaihtelee hieman. Melkein neljästä aurosta hieman yli neljään euroon. Omani taisi olla päälle 4 euroa..?


Sellaisia lakkoja. Mielestäni molemmat kuivuu sutkoht nopeasti. Siinä missä joku muukin lakka. Tuo Mavalan kuitenkin ehkä hieman nopeammin. Millaisia päällyslakkoja te käytätte? Mikä halpislakka ei levitä leimauksia/koristeluja? Voisi joskus ostaa konadin top coatin ihan testimielessä, että toimiiko se niin hyvin kuin sanotaan. Ehkä sitten kun tuo mavala loppuu..


Tänään meillä kotona syötiin kakkua. Ei mistään erikoisesta syystä. Ihan vain kun kesällä ei tullut paljoa mansikkakakkua syötyä. Kesän viimeisimpiä mansikoitahan tässä viedään :D Oli hieman kirpeitä nuo mansut, mutta sopi hyvin kun tuo kakku oli niin makeaa. Nyt tuon kuvan kakusta ei ole paljoa enää jäljellä xD Olettekos te herkutelleet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)