tiistai 21. elokuuta 2012

Fastdry muka?

Tällä kertaa lakkasin wet n wild - fastdry lakalla.
Sävynä oli Sage in the city. Eli lakkasin 2 kerrosta tällä vihreällä shimmerlakalla eilen illalla.



Tästä kuvasta huomaa että lakka kuplittaa, sillä ainakaan aluslakkani ei kuplittanut. Tällä lakalla kannattaa lakata ohuita kerroksia. Minulla riitti 2 melko paksua kerrosta kunnolliseen peittävyyteen. Ja luulen, että koska lakkasin suurehkolla määrällä lakkaa, se alkoi kuplittua. Onko teillä ollut samaa ongelmaa tämän lakan kanssa? Kuivui melko hitaasti (eli ei siis mikään fastdry). Jos käytössä olisi pikakuivattavaa, asia olisi toinen..


Koristeluiksi päätin vain yksinkertaisesti tehdä seepra-tiikeriraitoja mustalla ja hopealla (joka tosin näyttää harmaalta) Wild & Mild - koristelulakalla. Kynsistä olisi tullut tosi hienot sellaiset ''viidakkohenkiset'' kynnet, kun niissä on tuota vihreää.
Mutta aamulla ne olivat vielä kuitenkin tarpeeksi märät littaantumaan? siis littaantuivat vielä aamullakin! Luulisi että lakka nyt yhdeksässä tunnissa ehtii tarpeeksi kuivua, että ruttaantumisvaaralta vältytään... Onko teille joskus käynyt samoin?


Tässä nämä ruttaantuneet kammotukset -.-
Lähtevät pois varmaankin jo tänään. Olisin tykännyt näistä muuten tosi paljon, sillä tiikeri ja yleensäkin eläinkuviot vetävät minua puoleensa. Tämän vihreän lakan sävykin on minusta ihana. Sellainen ehkä hieman kultaiseen vivahtava (ihan pikkuisen). Näitä ''fastdry'' lakkoja löytyy siis seppälästä 4,95 hintaan. Pullokokoon nähden hinta on hyvä, mutta kuivuvuus on iso miinus tälle lakalle. En myöskään tykkää tuon lakan siveltimestä. Se on aivan liian paksu ja kynsinauhat sotkeutuvat myös helposti lakkaan.

Tallaista tällä kertaa. Miten teidän fastdry-lakkanne toimivat? ovatko yhtään nopeampia kuivumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)