sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sinivihreää

Vihdoin sain sitten lakattua sillä color clubilla.
Eli näillä kynsillä Metamorphosis. Valmistautukaa suureen määrään kuvia :D

 
                             Ensiksi ilman koristeluja. Aivan ihana kimaltava sinivihertävä lakka!

Ensin laitoin aluslakan päälle kerroksen Wet n Wildin - Caribbean frostia, sillä en uskonut että tämä peittää tarpeeksi kahdella kerroksella. Tämä kyllä kuivui niin nopeasti, että yhtälailla olisin voinut laittaa tätä 4 kerrosta ilman Caribbean frostia, mutta meni nyt näin päin. Eli siis kerros Caribbean frostia ja kaksi kerrosta Metamorphosista.

 
 Kuvat on otettu ulkona. Ylin kuva eilen illalla hieman himmeässä valossa. Tämä kuva melkein suorassa auringonpaisteessa. Lakka näyttää melkeinpä liukuvärjätyltä, kun se tummenee hieman vihreämmäksi kärkeä kohti tuossa valossa.

 
Tässä kuvassa tuolla pullon yläkulmassa näkyy violettia ja vasemmassa reunassa vaaleanvihreää. Aaws :3 Tämä lakka on niin ihana! Koristeluksi laitoin vain pisteitä ja viivoja. Sain tuon Art clubin koristelulakan pois testaamattomien joukosta, kun tein nuo viivat sillä. Ja pisteet tein dotting toolilla ja Wet n Wildin - Metallicalla. Aika söpö yhdistelmä nuo viivat ja pisteet?


                            Tässä kuvassa lakka näyttää eniten siniseltä tuossa pullossa.

Olin vähän hidas kun sain vasta nyt nämä kynnet julkaistuksi, mutta hyvä etten sentään kokonaan jättänyt näitä välistä. Oli niin ihana lakka, että olisi ollut harmi jos yhdet ihanimmistä kynsistä olisi jäänyt julkaisematta :D Näitä tosiaan saa CesarsShopista! Himoitsen vielä saman kokoelman Fly with me:tä, mutta jää nähtäväksi koska raaskin ostaa päälle yhdeksällä eurolla... Kun en nyt saman tien viitsi uutta tilausta tehdä.

                              Eilen ostin Ben&Jerry's Icecreamia. Suklaa- ja vaniliajäätelöä
                                   suklaakastikkeella, suklaanpaloilla ja suklaakeksipaloilla.

 
Maku oli aika vahva ja keksit olisi voinut jättää pois, mutta muuten oli hyvää. Enää tätä tuskin ostan, sillä ihan yli kuuden euron arvoista tavaraa ei kyllä ollut. Onneksi äiti maksoi (: B&J:n Cookie dough on mielestäni parempaa. Oletteko te maistaneet näitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)