tiistai 4. syyskuuta 2012

Hyviä ja huonoja uutisia

Olette varmaan ihmetelleet miksen ole saanut postausta aikaiseksi. Rehellisesti sanoen en ole jaksanut väsätä kynsiä ja kaikenlaista muutakin puuhaa on ollut, enkä ole jaksanut olla koneella. Toiseksi meidän netti pätkii. Se oli viikonloppuna ja maanantaina melkein koko ajan poikki. 
 
   Sitten lisää huonoja uutisia. Se ostamani Garnierin BB-voide ei sovi lainkaan herkälle iholle (tosin en kyllä tiennytkään, että naamataulunikin on herkkä?). Siispä, kun sitä käytin kolme päivää, alkoi viikonloppuna iho oikein kukkia. Kasvoille muodostui ihania nyppyjä (varsinkin otsaan ja poskille ja leukaan ja nenään.... ja kaikkialle naamaan hehheh). Kun ne hieman laskivat ihoni kuivui todella paljon. Se kiristi ja kutitti ja kuollutta ihoa irtosi. (Yäk!) Onneksi aloin heti käyttää kasvovoidetta (-herkälle iholle!) ja nyt on iho jo paranemaan päin. Äiti sai sitten itselleen ''hyvän'' meikkivoiteen (:

Natusanin käsivoide josta jo aiemmin puhuinkin näyttää sopivan iholleni oikein hyvin. Eli sopii herkkäihoisille! Pehmeät kädet :D

   Sitten parempiin uutisiin. Kävimme eilen Lielahdessa. Ja veljeni osti ps3:n. Minä elän siivellä ja ostin pitkään haaveilemani Singstarin. Eli ostin Prismasta paketin, jossa oli sekä langattomat mikit ja Suomisuosikit maksoi 59,90 euroa muistaakseni.


                                                                 Singstar - Suomisuosikit

Sitten sain vihdoin tänään taiteiltua kynsille sitä Seppälän Metallic -lakkaa. Joka toisessa violetti ja joka toisessa sininen. Tässä kuvassa molempia yksi kerros.


Nyt taas kynsillä näyttävät melko peittäviltä kumpainenkin, tosin en tykännyt levittyvyydestä. Leimatessa eivät peittäneet läheskään yhtä hyvin kun niitä paperille silloin testasin. Siitä huolimatta ajattelin tehdä koristeluiksi näillä samoilla lakoilla leimaten kukkia ja laatta m57:lla mennään.


Tässä kuitenkin näytän vielä nopeasti sisävalaistuksessa otetun kuvan. Molemmat kaksi kerrosta.

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet, että nimettömän ja pikkurillin kynnet lyhentyneet. Oikeastaan molemmat lohkesivat, mutta parempi näin. Sopivat paljon paremmin yhteen nyt tuon keskisormen ja etusormen kanssa, kun ovat samanpituisia. Kuvakulma saattaa hieman vääristää..


Ja tässä koristelut. Strassit noiden isoimpien kukkasten keskelle ja leimaukset tosiaan laatasta m57. Laitoin sinisiin violetilla ja niin poispäin. Ihan nätit kynnet omasta mielestäni. Harmi kun nyt ei enää saa myöhään ulkona otettua kuvia, kun on jo niin pimeää. Violetti leimasi paremmin sinisen päälle kuin sininen violetin päälle. Nämä kuvat siis sisävalaistuksessa otettuja. Laitan vielä toisen kuvan, josko leimaukset näkyisivät paremmin.


No ei ne näkyneet, mutta saittepa hieman kuvia katseltavaksenne. Strassit ja laatan olen ostanut MiMaxilta. Leimasinsetin ostin CesarsShopista, maksoi vissiin 5,24e.

Sellaista tällä kertaa. Miten teidän viikonloppu meni?
Millaisia koristeluja haluaisitte nähdä? Onko konadit ja strassit tylsiä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)