maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäistipuja kynsillä

Eilen innostuin lakkaamaan kynsille pääsiäistipuja. Pohjalle päätin lakata valkoista jo lauantai-iltana, jotta keltaisesta tulisi mahdollisimman tasainen. Idea oli jo valmiiksi mielessä, mutta sen hienosäätöön meni aikansa. Päädyin siis lakkaamaan kaikista kynsistä keltaiset ja neljään kynteen tuli tipu ja peukaloon rairuohoa waterfall-koristelutyylillä.
 Waterfall -koristelutyylistä on hyvät tutot the nailasaurus -blogissa, joka kaiketi on itse keksinyt koko tyylin..? Idea on siis lakata eri värisiä ohuita viivoja kynnen tyveen.


Keskimmäisten kynsien tivut eivät ole vielä kuoriutuneet kunnolla ja niissä näkyykin valkoista kuorta. Näistä tivuista tulee vähän mieleen aikaisemmin lakkaamani pingviinikynnet, jotka komeilevatkin bannerissa. :)
 Viime pääsiäisenä lakkasin pupukynnet ja samalla eläinteemalla jatkettiin tänäkin vuonna (käytin muuten samaa keltaistakin). Tosin nyt sää on paljon lämpimämpi ja ulkona on mukavampi ottaa kuvia.

Pahoittelen vähän ruman näköistä peukalon kynttä. Se kun on lohkeillut vähän syvemmälle kuin muut kynnet ja on siksi lyhyempi. Myös iho on aika karun näköinen. :/



Valkoinen lakka, jota käytin pohjalla oli Wet n Wild - French white creme ja sen päällä kaksi kerrosta Rimmel london - Sunshinea. Kananmunan kuoret rajasin Art Clubin valkoisella ja pienen nokan tein dotting toolin kanssa Lumenen - Groovylla. Päällyslakkana minulla oli Konad - Top coat ja se toimi ihan hyvin, mutta hieman levitti reunimmaisten tipujen silmiä. :( Rairuohoon käytin neljää erilaista vihreää. Mm. kuvassa näkyvä Wet n Wild Fergie - Glowstick.


Tosi pirteät kynnet. Ei kyllä taida jäädä huomaamatta koulussa huomenna. Harmi vain, kun en jaksanut lakata toiseen käteen. Edetään askel kerrallaan. Huomattava parannus, että jopa jaksoin yhden käden lakata koristeluineen kaikkineen. :'D
 Ihan mukava pääsiäinen on tullut vietettyä. Ruuanlaitto taitaa olla tämän pääsiäisen avainsana, ainakin minulle. Kirjojen lukeminen on se toinen. Leffojen katselu kolmas. Mitään erityistä ei kyllä tullut tehtyä.
Onneksi huomenna alkaa vasta kymmeneltä koulu, niin on aikaa vähän tämän unirytmin palautteluun.
Nyt sitä voisi kipaista suihkussa ja vaikkapa miettiä, mitä seuraavaksi keksisi kynsille. (:

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kuvan lainasin täältä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)