maanantai 14. huhtikuuta 2014

Leimailua ja päivitystä

Huhtikuun ensimmäinen postaus pyörähtää blogiin vasta nyt. En ole pahemmin lakkaillut kynsiä, mutta leipomisesta olen innostunut sitäkin enemmän. Niistä postaan myöhemmin.

 Kynnet eivät ole olleet lakkauskunnossa vähään aikaan. Viimeksi lakkasin ne koristeluin joskus kaksi viikkoa sitten. Sen jälkeen kynsillä on vähän väliä ollut aluslakkaa, välillä ei mitään. Ne kun ovat lohkeilleet lohkeamisesta päästyäänkin.

 Talven jäljiltä käsieni ihosta on tullut rutikuiva. Olen laittanut niihin vaikka minkälaisia käsirasvoja, ja vaikka olenkin laittanut rasvoja, jotka ovat aikaisemmin minulla toimineet aiheuttivat ne nyt käsissä punertavaa ihoa. Ilmeisesti allerginen reaktio. Myös kynsinauhat repeilivät kuin korput, vaikka miten käytin burt's bees-voidetta ja kynsinauhaöljyä sun muita. Nyt sekä kädet, että kynsinauhat ovat jotenkin siedettävässä kunnossa. Silti kynnet ovat vielä kovin lyhkäiset, eikä se paljoa inspiroi lakkaamaan. Lohkeaminenkaan ei ole loppunut.

 Kävin päälle viikko sitten myös hevosmessuilla Pirkkahallissa ja ostin sieltä harjan ja herkkuja. Aika kului siellä lähinnä esitysten katsomiseen. Siitäkin voin postata mahdollisesti myöhemmin. Olen taas myös innostunut kirjojen lukemisesta. Jostain on pakko tinkiä, ja tässä kohtaa ikävä myöntää, tinkinyt olen erityisesti blogin suhteen ja kynsien lakkaamisen.

Nyt jotain teillekin, jotka jaksoitte lukea alkuhöpinäni ja kuulumiseni. Nimittäin ne kaksi viikkoa sitten tehdyt kynteni. :'D


Pääosaan pääsi Wild & Mild lakka nimeltään Macic tulip, jolla viimeksi lakkasin nuottiavain -kynnet noin vuosi sitten. Olikin aika jo päästää tämä toiseen kertaan kynsille. :) Lakka toimii ihan hyvin ja kuivuu ja levittyy halppikseksi mainiosti. Kaksi kerrosta riitti antamaan tarpeeksi peittyneen pinnan. Tämä olisi vähän eri värinen varjommassa, mutta paremmat kuvat väristä saa tuolta vuoden takaisesta postauksesta.


Leimaukset päädyin tekemään konadin laatoista m57 (verkkokuvio) ja m65 (ruusu). Leimaukset onnistuivat kohtalaisesti konadin mustalla leimauslakalla. Vika ei ollut lakassa, vaan omissa leimaustaidoissani, jotka ovat ruostuneet. Jouduinkin korjailemaan kuvioita useampaan otteeseen Art clubin mustalla linerilla.


Pidän kyllä lakasta ja onhan tämä kivaa vaihtelua, kun useammin päädyin toisenlaisiin lakkoihin. Mutta silti jotenkin sen tuntee, ettei tämä ole minun sävyäni. No, täytyyhän sitä omistaa joku sellainenkin lakka, joka ei ole ''tyypillisintä minua.'' Niinhän sitä sanotaan, että vaihtelu virkistää.

Siinä taisikin olla tämä postaus. Täytyy nyt keksiä, että mitä teen noiden kynsien kanssa. Kynsien hoitamiseen voi antaa vinkkejä jos sattuu tulemaan mieleen. Painun tästä lukemaan Matkijanärheä ja toivotan samalla oikein mukavaa alkavaa viikkoa! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)