lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hevosmessut

Pikainen postaus niistä Pirkkahallin hevosmessuista, joilla kävin kolme viikkoa sitten.

En ole juurikaan uhrannut postauksia hevosaiheille. Syitä on monia. Suurin osa lukijoistani taitaa olla enemmän kiinnostunut kynsipostauksista, eikä ihme. Blogissani kun ei juuri muita postauksia ole, niin miksi liittyä lukijaksi jos kynsien lakkaaminen/katseleminen ei kiinnosta.
 Tykkään kyllä välillä kirjoittaa eri aiheista. Harmi vain, kun hevosia ei tule kuvattua juuri kun joissain tämän tapaisissa tapahtumissa. Esim. viimeksi postasin apassionatasta. Ehkä hyvä näin, mutta välillä vaihtelu virkistää.


Menin messuille siis sunnuntaina ja kiertelin jonkun tunnin kojuja ja katselin löydänkö mitään ostettavaa. En kuitenkaan löytänyt mitään erikoista ja lähdin katselemaan ohjelmanumeroita radan reunalle. Alussa en ottanut paljon kuvia, mutta tässä kuvia viimeisestä kilpailusta jonka katsoimme. Agrimarketin esteratsastuskilpailu ja esteet olivat 140cm korkuisia.
 Hevoset liikkuivat nopeasti, eikä kamerallani saanut kovin tarkkoja kuvia. Pahoittelen huonolaatuisia kuvia.


Vähän kömmähdyksiä sattui siellä täällä ja vain voittaja ratsukko sai virheettömän radan.


Hauskinta katsottavaa oli varmaankin valjakkoajokilpailu. Hirmu nopeaa menoa. Varmasti tosi vaikeaa saada hevonen pujahtamaan nopeasti porttien läpi tiputtamatta keilojen päällä olevia palloja. Puhumattakaan siitä, että ohjattavia hevosia olisi kaksi.. Vuosien työn tulos nuo upeat suoritukset.


Kiertelimme vielä hallissa ja nappasin mukaani ilmaisen Hööksin esitteen kun sellaisen satuin näkemään. Uudet ratsastushousut kun tarvisin jonkun ajan kuluttua, niin ajattelin tuosta löytyvän jotain kivoja housuja. Ylöjärvelle kun ei onneksi ole meiltä kovin pitkä matka.

 Kierrellessä kojuja kiinnostuin katsomaan siistiä harjahyllyä, kun ei muutakaan ostettavaa löytynyt. Päätin ostaa ainakin jotain, etten vallan tyhjin käsin kotiin lähde. Kiikutin kassalle vaaleanpunaisen pölyharjan. Värivaihtoehtoja kun ei ollut jäljellä kovin montaa. Messuilla ostin myös pehmiksen ja metrilakuja, mutta puoliksi syödyistä lakuista en viitsinyt kuvaa ottaa tänne. :D
 Harmittaa vähän kun en ottanut kojuista yhtään kuvaa, kun niistä oli saanut kivaa lisäainesta tähän postaukseen. Muita blogeja kun katselin jälkeenpäin niin ihailin, mitä kaikkea hienoa he olivat löytäneet ja tuntui etten minä ollut nähnyt mitään niistä kivoista tavaroista ja alkoi vähän harmittamaan miksen ollut tutkinut kojuja tarkemmin.


Tein vähän aikaa sitten raikkaan marja-appelsiinisalaatin ja jaan kuvan samalla tännekin tuomaan jotain iloa.


Aika köyhä postaus. Tulipahan sepitettyä teille sentään jotain. Seuraavassa postauksessa on taas kynsiä.
Ei tämä niin pikainen sitten ollutkaan. :D

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)