torstai 30. toukokuuta 2013

Vaaleanpunaisia ruusuja

Tulin vain nopeasti postaamaan yhdet pinkit kynnet. Tein siis kahdet vaaleanpunaiset kynnet peräkkäin. Seuraavat ovatkin sitten sinisiä. Niitä odotellessa... Huomenna on siis viimeinen koulupäivä ja lauantaina kevätjuhla. Huomenna taidan siis lakata, jotkin vihreät, mekkooni sopivat kynnet.
  Nopeasti se vuosi hurahti, vaikka ensin luuli ettei koulu lopu millään. Nyt onkin enää vain yksi vuosi jäljellä peruskoulua, eikä tietoakaan siitä, missä jatkaa opiskelua...

Nyt niihin kynsiin. Lakkasin siis pohjalle flormarin pinkkiä neon -lakkaa. Halusin viimeinkin päästä kokeilemaan Konadin Vivid pinkiä ja se leimasi hyvin, niin kuin konadit yleensäkin.


Nämä onnistuivatkin paljon paremmin kuin ne edelliset kynnet. Näissäkin siis kukkia, mutta tällä kertaa leimaamalla ja heti onnistui paremmin! Oishan noi leimat ehkä voineet olla vähän näkyvämmät jos pohjalakka olisi ollut vähän erilaisempi. Mutta tällä kertaa vain vaaleanpunaista vaaleanpunaiselle.


Näihin kynsiin käytin: Lumene - Kynnenvahvistaja ja -tasoittaja, Flormar - N008, Konad - Vivid pink, Top coat, leimasin, pyyhin ja laatta m65.

Tuo Vivid pink sopi mielestäni ihanasti tuon laatan ruusukuvioon. Joskus voisi tehdä vaikka laatasta m57 pinkit leopardit tai seeprakynnet. Olisivat varmaankin aika veikeät.


Tuo flormarin neon -lakka on niin upean värinen. Ihastuin siihen heti kun sen sain. Halvaksi lakaksi levittyvyys ja peittävyys on todella hyvä. Tuossa on lakkaa vain kaksi kerrosta, eikä mikään kuulla läpi. Minulle tulee tuosta väristä mieleen vadelma :) Entä teillä?
  En enää uskaltanut laittaa leimausten päälle koristeita päällyslakan lisäksi, sillä pelkäsin pilaavani ne. Olivat onnistuneet niin hyvin siihen asti, lukuunottamatta pikkusormen ja nimettömän leimausten pienoisia virheitä.

Mitä piditte? Pinkkiä ja ruusuja. Mistä teille tulee kesä mieleen? (:

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi, liityin lukijakses :)

    Pidän myös kynsiblogia:

    mylifewithnailart.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Haastoin sinut blogissani http://emmankynsiblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: täytyy sitten varmaankin tehdä se uudestaan, kun olen saanut tuon saman haasteen jo aikaisemminkin (;

      Poista

Kiitos kommentista! :)