tiistai 28. toukokuuta 2013

Kukkasia ja suttua

Halusin tuossa viikko sitten taas tyhjentää käyttämättömien laatikkoa ja löysin sieltä jo iankaikkisen kauan lojuneen flormarin shimmer -lakan. Halusin siis tämän kynsille ja tiesin, ettei peittäisi yksinään niin mätsäsin sen kanssa Lumenen natural code - Sweetien. 2 kerrosta siis sitä pohjaksi ja yksi kerros flormaria.
 Mitäkö koristeeksi? Mietin sitä hetken ja päädyin tekemään tuttuja ja turvallisia dotting tool -kukkasia. Tai niin ainakin luulin. Loppujen lopuksi melkein kaikki kukkaset menivät pilalle, kun terälehdet menivät ihan mihin sattui ja vedin tikulla terälehtiä vahingossa sisään- enkä ulospäin! Hupsista. Lisäksi lakka ei ollut vielä tarpeeksi kuivaa, ja vetäessä viivoja tulikin sen sijaan kynsi näkyviin eikä lakka...


Huolimatta siitä, kuinka paljon menivät pilalle sain näistä kavereilta kehuja. Tykkäsivät tietysti vaaleanpunaisesta väristä ja kukista. Itse olisin halunnut nämä mahdollisimman nopeasti pois kynsiltä. Menivät vielä kaiken odottelemisen jälkeen ruttaantumaan... Tuo flormar taitaa olla aika hidas kuivumaan.


Tuossa näkyy myös peukku. Siihen laitoinkin kahden kukan sijaan kolme. Tosiaan laitoin myös joka toiseen kynteen kukat mustalla ja joka toiseen valkoisella. Laitoin vielä eri väriset strassitkin keskustoihin. Mustiin pinkit ja valkoisiin mustat. Taisi tulla aika sekava lopputulos muutenkin. Muistanpa ensi kerralla lakata kukat samalla värillä ja lisätä saman väriset strassit -.-


Käytin näihin siis: Lumenen - Kynnenvahvistajaa ja Korjaavaa aluslakkaa, Natural code - Sweetie, Flormar - U20, kukkiin Wild & Mild - Polarbear ja Black cat. Päällyslakaksi vielä Konadin Top coat. Kukat tein dotting toolilla (nimensä mukaisesti) ja niiden keskelle vielä strassit.

Oliko ihan kauheat? Minusta ainakin. Huomenna menen kaverin kanssa ratsastamaan, joten silloin ei siis postausta tiedossa. Hyvää tiistaita kaikille! (:

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, liityin lukijakses. :) Ja ihan kivathan nämä kynnet olivat!

    Pidän myös kynsiblogia:

    http://mylifewithnailart.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)