perjantai 17. toukokuuta 2013

Lightbox ja muuta mukavaa

Olin tuossa tiistaina siis kotona koko päivän ja tein siinä samalla myös itselleni lightboxin. Eli siten, miten minä olen sen käsittänyt, lightbox on siis valkoisesta paperista tehty laatikko, missä on helpompi ottaa kuvia esim. kynsilakoista sun muista kun valo heijastuu tasaisesti joka puolelta. Tästä on paljon hyötyä vaikkapa talvella, kun ei ole pitkää valoisaa aikaa, kuten kesällä. Joskus on väistämättä pakko ottaa kuvat sisällä lampun valossa ja silloin haluaa niistä tietysti mahdollisimman hyvät.

En tiennyt alkuunkaan, miten sellaisen voi tehdä, mutta päätin siis vain teipata kolme paperia yhteen sivuilta ja yhden pohjalle. Papereiden taakse laitoin pienet pahvinpalat tukemaan niitä. Lopuksi vielä teippasin ''kehykset'' pohjaan ja pöytään kiinni, ettei sitten kaadu. Käänsin myös etummaisten papereiden reunat sivuille hieman tukemaan.



Ja tältä se sitten näyttää. Ei ehkä mikään parhain, mutta kelpaa näin aluksi. Tuossa vielä pöytälamppu päällä hahmottamaan laatikkoa ja sen kykyä :)



Olihan lightboxia sitten pakko päästä testaamaankin ja otin kuvat keskiviikon herkuista :D Kuvasta saa paljon valoisamman ja tarkemman kun ottaa sen lightboxissa. Sen olen tähän mennessä huomannut.

 Tulinpa muuten huomanneeksi niiden äitienpäivän glitterövereiden jälkeen, että se flormarin hololakka värjäsi kynnet punaisiksi :( Toisaalta osa syy on myös minun kun laitoin alle ainoastaan sitä Lumenen kynnenvahvistajaa, enkä aluslakkaa ollenkaan (unohdin), mutta mitäpä asialle enää voi tehdä... Nyt on kynnet punaisina.

 Carnivalin poistamisesta vielä sen verran, että en edes uskaltanut aloittaa niiden poistamista tavallisella menetelmällä. Siispä turvauduin foliomenetelmään ja sillä glitterit irtosivat melko hyvin. Hieman niitä sai kyllä vielä folionkin jälkeen hinkata ja senkin jälkeen osa glittereistä vielä pyöriskeli sormissa. Mutta selvisin.




                                              Tässä vielä kuva glitterkynsien tappamisesta :)

Tämä oli siis vain tällainen lyhyt postaus tälle illalle. Saapa taas nähdä milloin ehdin postaamaan. Viidestä kokeesta jo kaksi tehtynä, ensi viikolla siis kolme ja sitten alkaa melkein kesäloma. Nyt koulua on jäljellä enää kymmenen päivää :D Menen nyt lukemaan kirjaa ja pian nukkumaan. Hyvää perjantaita kaikille (:
Mitä muuten piditte lightboxista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)