maanantai 27. toukokuuta 2013

Taukoa ja ostoksia

Ensin alkuun isot pahoittelut siitä, kun postauksia ei ole tullut. En tosiaankaan ole ehtinyt kun kesä on tulossa ja kiireitä tulee. Suurin syy taukoon on kuitenkin se, että tietokoneeni muisti on aivan täynnä. En pystynyt lataamaan yhtään kuvaa tai videoa tietokoneelle. Siispä ryhdyin poistamaan turhia kuvia ja sainkin hieman ladattua kuvia, mutta niitä oli niin paljon, että ei riittänyt sittenkään tilaa tarpeeksi ja kone lukkiutui aika pahasti (siis kuvien osalta), enkä pystynyt enää esikatselemaan niitä kuvia kun muisti oli niin täynnä. Myös netti toimi etanavauhdilla...
 Oli miten oli. Nyt aikeena on ostaa muistitikku tai CD, johon voin ladata kuvat ja poistaa ne sitten tietokoneelta ja niin saan tilaa uusille kuville. Sain nyt kuitenkin poistettua sen verran kuvia, että pystyin taas katsomaan vanhojakin kuvia ja sain niistä nyt pari tännekin asti.

 Vaikka en olekaan nyt postannut yli viikkoon, ei tarkoita että olisin lopettanut bloggaamisen tai blogien seuraamisen. Luin tuon viikon aikana silti useasti blogeja, mutta en vain itse ehtinyt/pystynyt postaamaan. Toivottavasti saan pian tilaa kynsikuville, jotta pääsen taas postaamisen makuun! (: Lakkasin tuon tauon aikana useammatkin kynnet, mutta suurin osa niistä kuvista on siis vielä kamerassa :(

 Tuon viikon aikana ei siis ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Koulussa oli siis viimeisiä kokeita ja kesäloma alkaa pian. Viimeinen viikko käynnistyikin tänään ja lauantaina alkaa kesäloma! Toinen iloinen uutinen on, että sain viime viikon tiistaina mopokortin. Eipähän tarvitse enää siitäkään hermoilla, vielä kun saisi jonkun menopelin, jolla ajaa :) Siitä vielä varmaan lisää, kun sellaisen saan.

 Vielä vähän infoa siis tuosta kesälomasta: eli lauantaina on kevätjuhla koulussa ja sitten heti maanantaina (eli viikon päästä) alkaakin rippileiri. Se kestääkin sitten sen viikon ja seuraavana sunnuntaina pääsen ripille (:
 Käytiin tuossa kaverin kanssa viime perjantaina Tampereella Koskikeskuksessa ja löysin itselleni rippikengät. Se olikin se tärkein ostos. Mekkohan minulla jo olikin. Löysin myös kolme lakkaa, tottakai.

Nyt vielä kuvia tuon litanian jälkeen. Eli nämä onkin sitten otettu lightboxissa :D



Ostoksia: Seppälästä kynsiniitteja. Laskin, että tuossa on 25 niittä ja hintaa oli 1,95 e. Ginatricotista lakka Sparkling aqua (sininen glitterhässäkkä, kuinkas muuten :D) ja Kicksistä 2 Dependin lakkaa - 310 ja 363. 
Tämä ei ole ihan tuntematon merkki minulle, vaikka ovatkin ensimmäiset Dependin lakkani. Kaverillani nimittäin on dependin lakkoja ja niillä olen muutaman kerran lakannut ja olen todennut, että merkki on tosi hyvä ja laadukas. Harmi vain kun pullokoko on vain 5ml. Tuosta testasinkin jo sinistä lakkaa ja hyvältä vaikuttaa. Tuo vaaleampi näyttää olevan minulle aika turhakin ostos, kun omistan jo melkein samanlaisen flormarin lakan. Se on vieläpä hieman hieman parempi kuin tuo depend, tosin taitaa vähän kuplittaa, jos oikein muistan. Eli vielä tuo Depend saa pysyä kokoelmassa.



Sitten vielä ne rippikengät. Mahtuivat juuri ja juuri lightboxiin :) Kooltaan ovat 39 (joo tiedän omistavani jättijalat :D) ja ihanat hopean ja valkoisen väriset. Sopivat hyvin mekkoni kanssa yhteen, mikä oli se pääasia. Korkoa noissahan on n. 8cm eli pitäisi vielä opetella kävelemään noilla. Eiköhän se onnistu. Riittää etten kaadu. Tuntuvat kyllä hieman liian isoilta takaa, mutta koko ei olisi voinut olla pienempi, kun muuten kiristäisivät edestä... Hankalaa :D Mutta olen tyytyväinen. Nuo ovat niin kauniit. Kiitos kaverille seurasta perjantaina!

Nyt hyvät maanantait kaikille, eiköhän se viikko tästä nopeasti hurahda ja pian alkaa kesäloma. Tosiaan ensimmäinen viikko siitä on taukoa taas kun en ole kotona. Mutta enköhän minä taas pian postaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)