tiistai 14. toukokuuta 2013

Glitteriä äitienpäivään

Olin tänään siis poissa koulusta ja ääni lähti ihan kokonaan aamulla. Kotona siivosin huoneeni, luin kirjaa, katselin leffoja ja pesin vähän käsipyykkiä. Siinä se päivä vierähti kivasti, mutta osan ajasta yritin myös lukea vähän kokeisiin, kun huomenna ja torstaina on kokeet...

  Se siitä sitten. Nyt viime sunnuntaihin, kun väsäsin jonkinmoiset äitienpäiväkynnet. Käytin niihin siis flormarin punaista hololakkaa ja siihen töpsöttelin alhaalle technic - Carnivalia. Nimettömän lakkasinkin ihan kokonaan Carnivalilla. Oikein räiskyvä tuo lakka :D


Tuossa on kaksi kerrosta flormarin 809. Levittyminen sujui melko hyvin ja kuivui myös nopsaan. Tarvitsisi ehkä vielä yhden kerroksen lakkaa, mutta minä tykkäsin enemmän tästä hieman läpikuultavasta versiosta. Nojaa... kyllä se kaksi kerrosta taitaa sittenkin riittää (;


Töpöttelin vain sienellä nuo glitterit tuonne kynnen alareunaan. En tehnyt mitenkään tarkkaa työtä, vaan halusinkin nuo glitterit nimenomaan sinne sun tänne.

 Ehkä hololakkaan ei olisi tarvittu näin paljon kimalletta, kun holohan on itsessään jo niin kaunis. Mutta en keksinyt koristeeksi muutakaan niin mätsäsin vain technicin tähän kun sekin oli käyttämättömissä lakoissa.


Nuo ylemmät kynsikuvat on otettu varjossa/sisällä ja tämä on otettu sitten ihan auringonvalossa. Eli tämmöisillä kynsillä viihdyin äitienpäivän. Olisin niin halunnut lakata äidin kynnet, mutta tällä hetkellä ei kuulemman ollut ''tarpeeksi hyvässä kunnossa lakkaamiseen.'' Tyydyin sitten lakkaamaan vain omani.



Tein äidille kortin äitienpäiväksi ja ostin myös lahjan, jonka paketoin, mutta halusin ottaa kuvan tietysti ilman käärepaperia.



Naomi Campbell kauneudenhoitosetti, joka sisälsi siis hajuveden ja vartalovoiteen. Kummatkin tuoksuvat ihanille ja äiti tykkäsikin tuosta tuoksusta. Sitten vielä takaisin kynsiin ja näytän vielä nopsaan, mitä lakkoja käytin.


Lumene - Kynnenvahvistaja (unohdin tosiaankin käyttää aluslakkaa :D), Flormar - 809, Technic - Carnival, Wet n Wild - Clear nail protector ja sieni töpöttelyyn.

Tuosta Carnivalista tuli muuten ihan kiitettävästi glitteriä. Kun lakkasin nimetöntä, jouduin ehkä hieman asettelemaan glittereitä, kun en halunnut kaikkia samaan kasaan. Muuten levittyi tosi hyvin. Kuivuikin melko nopsaan. Päällyslakkana oli tuo Wet n wild.


Mitä piditte kynsistä? Oliko liian räikeät äitienpäivään? :) Itse pidin näistä tosi paljon, vaikka ehkä värivalinta ei ole mitä parhain. Carnivalille tulee ehdottomasti jatkossakin käyttöä, kun on omaa laatuaan kokoelmassani. Flormarin lakasta tulee lähinnä mieleen ihana kesäinen mansikka tai vadelma. Olisipa jo loma (: No enää on vain 13 päivää koulua, mikäli uskaltaudun siis huomenna kouluun.

Nyt täytyy mennä kannustamaan Suomen jääkiekkopeliä, kun alkaa kohta. (: Hyvät tiistait kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)