lauantai 27. huhtikuuta 2013

Uusi mahdollisuus

Otsikko tulee siis siitä, kun lakkasin toisen kerran Wet n Wild - Sage in the city -lakalla. Aikaisemmassa postauksessa  (jossa tällä samaisella lakalla lakkasin) annoin tälle suuret moitteet, enkä syyttä... Nyt kuitenkin uskaltauduin lakkaamaan tällä uudestaan, sillä halusin antaa sille toisen mahdollisuuden. Eikä se kyllä tälläkään kertaa sujunut kovin hyvin. Lakka kuplitti taas ja kuivuminen oli hidasta. Ensimmäisellä kerroksella myös raidoitti. Onneksi toinen kerros kuitenkin tasoitti hieman.


Koristeluissa halusin kokeilla siirtokuvia ja ensimmäiseksi kerraksi koristelu sujui melko hyvin. Vain yhden kuvan onnistuin pilaamaan. Unohdin nimittäin poistaa kalvon kuvasta, ennen kuin laitoin sen veteen ja niin kuva ei sitten lähtenyt kunnolla irti ja jouduin aloittamaan alusta uudella kuvalla. Kuvien asettaminen sujui melko hyvin kynnelle. Ehkä tuon keskisormen kuva olisi voinut olla hieman alempana.


Varsin mukava ja helppo koristelutyyli nämä siirtokuvat. Suosittelen kaikille. Näillä vieläpä saa melkein aina huoliteltua jälkeä aikaan, esim. leimaamisessa kuviot eivät välttämättä tule kynnelle aina kokonaisina. Siirtokuvat eivät aiheuta päänvaivaa ja lopputulos on siisti. Täytyy varmaan itsekin tilata jostain pari arkkia lisää, kun vain saan jostain ylimääräistä rahaa (:

Saitte tällä kertaa vain kahdet kuvat kynsistä, mutta eiköhän se riitä. Onneksi kuvat on sentään luonnonvalossa otettu. Nyt alkaa tulla jo niin kesäinen fiilis ja varsinkin näillä kynsillä, kun ovat niin raikkaat. Melkeinpä kaikki lumi on jo sulanut (paitsi varjopaikoista ja isoista lumikasoista, nojaa... melkein sieltäkin :D) ja linnut laulaa ulkona. Selviä kevään merkkejä!

Takaisin kynsiin. Nätä lakkoja/tarvikkeita käytin:


Lumene - Kynnentasoittaja, Wet n Wild fastdry - Sage in the city, Mavala - Minute quick-finish, siirtokuvia ja pinsetit.

Onneksi minulla oli käytössä tuota Mavalan pikakuivattavaa, sillä pää ei olisi varmaan kestänyt enää tuon ''fastdry'n'' älyttömän pitkää kuivumisaikaa :D Tässä taiskin olla mun sepitykset tällä kertaa eli hyvää lauantaita kaikille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)